Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rambo se vrací!


ikona
Spooner
rambo
Akční legenda se chystá na svá první televizní jatka. 

Provrtával hlavy nepřátelům ve Vietnamu či Afghánistánu, rozřezával střeva bídákům z Barmy a stal se akční modlou našeho dětství. Ano, legendární řezník John Rambo toho stihnul za svůj filmový život již zatraceně dost a evidentně stále neřekl poslední slovo. Sylvester Stallone sice mluví o pátém celovečerním dobrodružství akční legendy již několik let, vždycky ale zůstalo jen u pouhých plánů. Ledy nyní konečně prolomil až známý producent Avi Lerner s Nu Image, když uzavřel smlouvu se společností Entertainment One, dík níž se válečný veterán s největším počtem headshotů překvapivě podívá do bedny.

Zatím není jasné, jaká stanice, s největší pravděpodobností kabelovka, se Johna Ramba nakonec ujme, ani jak bude samotný seriál koncipován. Už teď se ovšem hlasitě mluví o účasti samotného Slye. Ten už samozřejmě se studii pilně jedná o své herecké účasti a také kreativní spolupráci. Bylo by pak velmi překvapivé, kdyby tato jednání skončila negativně. Rambo je společně s Rockym stále Stalloneho nejoblíbenější postava, u které se vždycky podílel také na tvorbě scénářů. Natáčet další válečná dobrodružství bez hlavní hvězdy by pak asi nemělo ani moc smysl, protože takový projekt by to měl u fanoušků zatraceně těžké. Doufejme tedy, že se podaří všechna jednání dotáhnout do zdárného konce a my se dočkáme alespoň pořádně krvavých televizních jatek. Tedy aspoň tak krvavých, jak to americké kabelovky dovolí.

Co říkáte na přesun Johna Ramba do televize vy? Chtěli byste ho radši opět vidět na velkém plátně?

Update: Tak překvapení se přeci jen koná a Sylvester Stallone se své nejslavnější role v bedně nezhostí. Po kreativní stránce nejspíš tvůrcům ale přeci jen malinko píchne. Tak kdopak po Slyovi asi převezme pomyslnou štafetu?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace