Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak dlouho budeme ještě poznávat matku?


ikona
Spooner
himym
Populární sitcom se měl dočkat své poslední sezóny. Bude vše nakonec jinak? 

Oblíbený sitcom Jak jsem poznal vaši matku nám letos bude zpestřovat televizní zábavu již devátým rokem a reputace populární řachandy se za tu dobu celkem změnila. Z vychvalovaného hitu, jenž byl považován skoro až za zástupce legendárních Přátel, se postupem času stala malinko vyčpělá verze sebe sama, kterou spousty fandů sleduje vlastně jen ze setrvačnosti. A také kvůli tomu, že ztřeštěné hledání matky pomalu putuje do svého konce. Tvůrci totiž na konci osmé série konečně odhalili dlouho očekávanou matku alespoň divákům a v deváté řadě, ohlášené jako poslední, jí měl poznat i samotný Ted. Jenže vše může být nakonec zcela jinak.

Tvůrce seriálu Carter Bays se totiž překvapivě rozpovídal o tom, že by si uměl představit v klidu i desátou sérii. A co že ho k tomuto nápadu přineslo? Prý za to může samotné setkání s fanoušky na Comic-conu, na němž si prý vzpomněl, kolik lidí jeho sitcom vlastně miluje. A proto by jim chtěl za odměnu nadělit ještě další peripetie oblíbené partičky. Otázkou je, zda by fandové o tuto odměnu vlastně stáli a jestli by opravdu nebylo důstojnější seriál zakončit co nejdříve. Ostatně už fakt, že se celá nadcházející řada má odehrát během jednoho svatebního víkendu, vypovídá o tom, že nějaké brzké finále by to opravdu chtělo. Jinak bude tímto tempem Barney a spol. za chvíli konkurovat novým dobrodružstvím Jacka Bauera. Další neznámou jsou i samotní herci, jejichž smlouvání bylo již pro tento ročník komplikovanější než obvykle. Ani samotná CBS se k Baysovým spekulacím zatím nevyjádřila, i když stanice by se při vysoké sledovanosti dalšímu obnovení asi moc nebránila. Tak uvidíme, zda se o dalším pokračování Tedova pátrání bude mluvit i do budoucna, nebo se jednalo jen Baysovo rozčeření vod s cílem zjistit, zda by byl o další Mosbyho povídačky vůbec zájem.

Uvítali byste ještě více řad HIMYM, nebo by měl populární sitcom skončit v nadcházející sezóně?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (5)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace