Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, námořní kapitán a kajakář


ikona
Dr.Z
Jak se žije a pracuje v USA? Je Vavřinec Hradílek hvězda? Přežije Tomáš Poláček rozhovor s Krausem? 

I na poslední srpnový den měli na ČT 1 připravenu reprízu Všechnopárty. A i tentokrát to za moc nestálo. Show Jana Krause naopak jede naplno a jako vždy je na co koukat.

Prvním hostem byl námořní kapitán a dobrodruh Josef Dvorský. Ten prozradil, kam zajet, když si chcete nechat postavit repliku historické lodi Také popsal, jak to vypadá, když vás přepadnou novodobí piráti a jak je zahnat pomocí hasícího přístroje. A pokud věříte na záhady kolem Bermudského trojúhelníku, Josef Dvorský vás přesvědčí, že na tom vlastně nic moc není.

Zpěvák Petr Rezek přišel jako druhý a nejprve se rozpovídal o tom, jak sháněl dlaždičky do koupelny a Přemek Podlaha mu poslal jednu takovou speciální. Svěřil se i s problémy, které měl s výslovností souhlásky 'ř' a jak rychle se téhle vady zbavil za pomoci logopeda.

Na závěr přišel herec a muzikant Václav Kopta, který jednak zavzpomínal na své začátky v Divadle Semafor, ale hlavně na otce a známého skladatele Pavla Koptu. Přiznal i svou slabost pro autobusy, jak sbírá všemožné haraburdí a jak si doma hraje na řidiče.

 

Jan Kraus neměl možnost se přes léto vyjádřit ke každotýdenním aktualitám, takže si nyní samozřejmě zvolil to nejžhavější téma, které hýbalo politickou scénou. A politikou vyplnil i rubriku „Stalo se“.

První regulérním hostem letošní sezóny byla Zuzana Stivínová. Tu Jan Kraus zpovídal, jaké to je žít střídavě v USA a v Česku, jak je těžké se za velkou louží prosadit a známá herečka se také podělila o nějaké ty rady pro případné zájemce o pracovní příležitosti v Americe. Řeč byla také o jejím manželovi, který je úspěšným vědcem a probrali tak jeho objevy.

Úspěchů na loňské olympiádě bylo opravdu hodně, o čemž svědčí i to, že i rok poté se v talk shows objevují sportovci, kteří získali nějakou placku. Jedním z nich je i kajakář Vavřinec Hradílek. Tradičně se mluvilo o jeho sportovní disciplíně a jak se k ní dostal. Jan Kraus pak chtěl nabrat nějaké zkušenosti, aby si mohl pádlovat i doma v obýváku, takže mu Vavřinec Hradílek poskytl takový rychlokurz. Netřeba dodávat, že kdyby se Kraus rozhodl jít na vodu, nejspíš by se brzo utopil.

S posledním hostem si Jan Kraus prohodil role, jednalo se totiž o novináře z MF Dnes, jenž s moderátorem late night show chtěl už dlouho udělat rozhovor, ale vzhledem k vytíženosti a taky trochu neochotě ze strany Jana Krause se to příliš nedařilo. Tomáš Poláček tak musel až do divadla Archa, aby to interview získal. Kraus neměl s mladým novinářem slitování a na jeho podivné otázky reagoval pohotově a v klidu si s celým rozhovorem poradil.

Hodnotit Všechnopárty nemá smysl, stále reprízuje, a navíc zařadila jeden z těch horších dílů. Show Jana Krause naopak hned v úvodních dvou dílech dokazuje svou převahu nad konkurenčním pořadem a Karel Šíp tak bude mít co dělat, aby se úrovni primácké talk show vůbec přiblížil.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace