Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pravá krev to balí


ikona
Mr. Hlad
bloodtrue blood
Televizní upíři už se pomalu připravují na konečnou 

Originální upírská show HBO Pravá krev patří mezi seriály, které společně třeba se Ztracenými pomáhali přesvědčovat lidi, že na malé obrazovce se dějí mnohdy zajímavější věci než v kině. Scenárista Americké krásy Alan Ball potvrdil v roce 2008 pár let po skončení vynikajícího Odpočívej v pokoji, že mu televizní formát hodně sedí a představil divákům malý americký vidlákov, ve kterém bydlí sympatická servírka Sookie, která umí číst myšlenky ostatních lidí. Jo a taky se tu objevují upíři a podobná pakáž.

Poslední řada sice nebyla nějak zvlášť vyvedená a i ti největší milovníci seriálu si trošku stěžovali, ale tvůrci to snad v sedmé sezóně napraví. A jelikož HBO oznámilo, že půjde o řadu definitivně poslední, chtělo by to trošku zabrat. Sedmá sezóna se bude vysílat v létě příštího roku a bude mít deset epizod. Na všechno bude opět dohlížet Brian Buckner, který měl jako producent na starost i šestou sérii. Snad se rozloučí ve velkém stylu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace