Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Sezóna je za dveřmi


ikona
Spooner
trailery
Žně všech seriálových fandů se blíží. Co si pro nás přichystaly oblíbené hity či očekávané novinky? 

A je to tady. Prázdniny nám před pár týdny nadobro skončily, podzim klepe, školáci zlobí ve školách, ostatní nadávají v práci a jenom ti seriáloví fanoušci jsou u vytržení. Hlavní seriálová sezóna totiž začne již za pár dní a všechny televize se tak začínají předhánět ve všemožných promech a ukázkách na své novinky i prověřené tituly. My jsme z nich vybrali ty nejzajímavější. Najdete mezi nimi svého favorita?

Arrow Season 2
Oliver Queen alias noční ochránce Starling City nás ve své první sezóně hodně příjemně překvapil a přesvědčil, že pro komiksovou akční jednohubku je v bedně rozhodně místo. Druhá série pak nejspíš nehodlá z nastavené laťky ubrat a opět dostaneme hromadu akce, trable na ostrově či hlášky některých oblíbených postav. A nové promo to umí vše jaksepatří prodat.

How I Met Your Mother Season 9
Dalo se očekávat, že tvůrci HIMYM budou v propagaci na poslední sérii hodně hrát na nostalgii. A ono to vážně funguje. Poslední plácnutí, poslední legendary, matka…. Jen škoda, že podle některých informací to možná nakonec poslední sezóna přece jen nebude.

Hawaii Five-O Season 4
Nové případy se samozřejmě začnou řešit také na slunné Havaji, a jelikož hochům a dámám z elitního týmu loni začala klesat sledovanost, chtělo by to nějaké oživení. To by mělo, kromě vedlejších roliček mnoha herců z kultovních Ztracených, zajistit také malinko přehlížený sympaťák Chi McBride v roli tak trochu neortodoxního detektiva. A ten si sebou kromě smyslu pro humor evidentně přinese i hezký trenky.

Revenge Season 3
Ani u divaček oblíbená Emily Thorne na tom ve druhé řadě Pomsty nebyla se sledovaností dvakrát nejlépe, takže také zde musí tvůrci kapesníky svých divaček ždímat od prvních záběrů. Více našlapanou půlminutku si tak fanoušci seriálu snad asi ani nemohli přát.

New Girl Season 3
Mezitím, co již zmíněné Tedově partě již delší dobou dochází komediální dech, tak Jess v roztomilém podání Zooey Deschanel ho ve své druhé řadě teprve pořádně nabrala. A vypadá to, že téhle čím dál sehranější partičce nedojde dech ani v jejím třetím roce.

Blacklist
Ještě před tím, než James Spader začne svůj drsný hlas připravovat na to, jak pořádně prožene v roli Ultrona tým Avengers, se nám stihne představit v jedné z nejočekávanějších novinek stanice NBC. V té si zahraje nejhledanějšího muže v hledáčku FBI, jenž se však celkem překvapivě rozhodne spolupracovat a udávat své spolupracovníky. Ohlasy jsou nadšené, proma dostatečně efektivní a snad nebude studio šetřit také na nějaké té akci. Moc zajímavějších věcí totiž NBC tuto sezónu asi opravdu nenabídne.

Hostages
Napětí se však bude snažit vyždímávat také novinka od konkurenční CBS. V té dostane zkušená doktorka s tváří Toni Collete operovat samotného prezidenta Spojených států. Po únosu její rodiny se ovšem bude muset řídit malinko jinými pokyny. Obsazení je velmi slibně, ochutnávky nadějné, ale i tak se obávám, aby nám z tohoto materiálu po pár dílech nevznikla spíše uměle natahovaná kaše. Podobnému scénáři by totiž jistě více slušelo velké plátno.

Atlantis
Také na BBC chtějí mít evidentně svojí fantasy, a proto nás po ukončeném Merlinovi čeká další výlet do bájného světa. Ve své novince tak britská jednička slibuje prozrazení tajemství legendární Atlantidy, v níž se bude navíc pohybovat hodně nezvyklá dvojka, Iáson a Pythagoras. Upoutávka ovšem moc zábavná není, triky jsou skoro k smíchu a celé to vypadá spíš jako klon Herculese a Xeny z devadesátých let. Musíme doufat v zázrak.

American Horror Story Season 3
No a nakonec tu máme další kolo propagace oceňovaného seriálu v podobě malinko divného, ale stále profesionálně zmáknutého a atmosférického teaseru. Žádné nové záběry z čarodějnických dobrodružství oblíbeného hitu samozřejmě stále nečekejte, hvězdně herecké obsazení si však již prohlédnout můžete. Že se těch známých ksichtů letos opravdu sešlo hodně.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace