Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hororová legenda zpět na scéně


ikona
Spooner
curtis
Jamie Lee Curtis se vrací k žánru, kde jí to šlo vždycky nejlépe. 

Legendární Halloween Johna Carpentera už nás děsí úctyhodných pětatřicet let a po právu patří mezi největší klenoty žánru, ať už se ho následná pokračování s Robem Zombie v čele snažila znesvětit sebevíc. Tehdy neznámé Jamie Lee Curtis pak tato hororová série nastartovala hodně slušnou kariéru a stala se jednou z ikon žánru. V posledních letech však věčná oběť Michaele Myerse svými rolemi zrovna dvakrát neoslňuje a ve filmech se objevuje snad jenom kvůli prašulím na kosmetiku a válení u bazénu. A podle toho výsledné filmy také vypadají. Nyní se ovšem v jejím hledáčku objevil projekt, jenž by jí mohl po delší době pořádně sednout.

Bývalá hollywoodská star si totiž nejspíše zahraje jednu z hlavních rolí v hororovém seriálu The Final Girls. Příběh bude pojednávat o skupině mladých děvčat, které v dětství přežili hrůzné a strašlivé události. Nyní ovšem tyto holky spojila dohromady tajemná postarší žena, která chce využít jejich zkušeností pro jisté větší dobro. A právě onu tajemnou ženu by si měla zahrát samotná Jamie Lee Curtis. Samotný děj pak ale může dopadnout všelijak a na nějaké velké bu bu bu asi také můžeme zapomenout. Seriál si totiž neobjednala žádná významná kabelovka, ale ABC Family, kde jsou zvyklí produkovat spíše seriály pro mladší publikum. I tak bychom se však menšího zázraku přece jen dočkat mohli, protože produkce a režie se ujme Steve Miner, jenž má na svém režisérském kontě několik dílů Pátků třináctého nebo jedno z těch povedenějších Myerseových krvavých běsnění, Halloween: H2O. To rozhodně není špatná kvalifikace pro točení hororové novinky. Tak snad se opravdu dočkáme něčeho víc, než jen laciného strašení puberťaček.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace