Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seňor Chang bude ordinovat


ikona
Spooner
community
Oblíbený představitel šílených rolí se představí v novém seriálu. 

Známý komediální herec Ken Jeong asi nemá u diváků reputaci zrovna normálního člověka. Ono také když ve známé kalící sérii hrajete magora, který furt chlastá, často chodí nahý a je schopen zfetovat i kohouta, tak se není moc čemu divit. Jeho Seňor Chang ze seriálu Community pak také nepatří mezi lidi, s nímž byste chtěl zůstat sami v jedné místnosti.  Známý bavič má však víc pod čepicí, než by se mohlo na první pohled zdát a před svoji úspěšnou kariérou se živil nějaký ten pátek jako doktor. A právě své lékařské kariéře by se chtěl věnovat ve svém novém seriálu.

V novém sitcomu Dr. Ken, jenž si objednala stanice NBC, nás tak představitel šílence Chowa seznámí se svou doktorskou minulostí a jeho zábavnými historkami. V seriálu inspirovaný jeho životem se pak populární herec samozřejmě zhostí i hlavní role a svou novinku bude také produkovat. A copak to vlastně znamená pro hit Community, kde Jeong stále patří mezi hlavní hvězdy? No v podstatě nic. Samotného seriálu se totiž nedočkáme dříve, než příští rok a v té době už bude mít partička z Greendale svou seriálovou štaci možná již za sebou, jelikož o páté řadě řachandy Dana Harmona se v zákulisí mluví, jako o možné poslední. No, a kdyby se přece jenom stal zázrak a oblíbená komedie se dočkala ještě další série, tak se to může s účastí Seňora Changa vyřešit podobně, jako s Donaldem “Troyem“ Gloverem, který se v pár dílech ještě přeci jen vyskytne. Ať to ale dopadne, jak chce, populárního výtržníka z filmových Pařeb se v bedně jen tak nezbavíme. A to je jedině dobře.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace