Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlockův parťák zamíří do Farga


ikona
Spooner
fargosherlock
Starý známý Watson se zabydlí u bratrů Coenů. 

O připravovaném televizním pokračování kultovní Farga jste si o nás už něco málo přečíst mohli. Oceňované režisérské duo si zkrátka řeklo, že tenhle prdelákov z Minnesoty může nabídnout zatraceně více, než jednu černo humornou historku a přijdou tak na obrazovky stanice FX se zcela novými hrdiny a zápletkou. Hlavně si však dle všeho přitáhnou hodně lákavé obsazení.

Již dříve obsazeného Billy Bob Thorntona, jenž si zahraje manipulátora a tak trochu svini Lornea Malva, totiž v obsazení doplní nynější Watson a Bilbo Pytlík, Martin Freeman. Tenhle britský sympaťák s čím dál nabitějším diářem si v seriálu zahraje nesmělého maloměstského obchodníčka, který je v domácnosti pod pantoflem a jehož život bude navždy změněn právě příchodem Thorntonovi tajemné postavy. A asi není překvapením, že rozhodně ne k lepšímu. Zní to zkrátka čím dál tím lépe, Freemanovi tahle role bude bezpochyby sedět a je hezké vidět, že jméno bratří Coenů dokáže i do bedny natáhnout hodně silné obsazení. Uvidíme, s jakým trumfem se ještě tvůrci vytasí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace