Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Návrat do Broadchurch


ikona
Spooner
broadchurch
Remake britské kriminálky se blíží. Která známá tvář se v něm vrátí?  

Britská stanice ITV nám letos razantně ukázala, že zdejší kriminální klenoty nemusí pocházet jen z dílny oslavované BBC. The Fall s Gillian Anderson se nám v redakci hodně líbilo a Hayley Atwell s minisérií Life of Crime taky slušně zabodovala. Největší ohlas však v Británii vyvolala výtečná kriminálka Broadchurch pojednávající o vyšetřování vraždy mladého chlapce a vlivu této hrůzné události na místní komunitu. Není proto divu, že se úspěšné seriálu chytili američtí producenti a stejně jako v případě nedávných pecek The Bridge a The Killing přicházejí s remakem. A hoši ze stanice FOX se rozhodli, že si nevypůjčí jen ústřední zápletku, ale také hlavní hvězdu oceňovaného projektu.

V americké verzi se totiž taktéž objeví britský herec David Tennant. I zde si tak bývalý Doctor Who zahraje hlavní vyšetřovatele, tentokrát samozřejmě amerického, který bude vyšetřovat vraždu chlapce v americkém městečku na pobřeží a ani v tomto případě nenechá situace zdejší společnost vůbec chladnou. Vypadá to, že v této předělávce toho zůstane při starém více, než bychom chtěli. Obsazení Tennanta je ovšem přesto malinko překvapení, obzvláště když bude ve stejnou dobu točit také druhou sérii britského originálu. Nejspíš si ale vzal za vzor Marka Stronga a jeho právě běžícího dramatu Low Winter Sun, v němž se známý drsoň také navrátil ke své postavě z původní ostrovní minisérie. Snad se tedy nebudou Tennantovi plést na place texty z různých scénářů a američtí tvůrci přinesou do své verze aspoň nějakou svěží novinku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace