Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Živí mrtví v nových webisodách!


ikona
Davies182
coolwalking
Premiéra čerstvé sezóny The Walking Dead se kvapem blíží, tvůrci nám tudíž servírují předkrm.  

Pánové a dámy z AMC se snaží svým věrným divákům, sledujícím nejen adrenalinové Živé mrtvé, odvděčit. Před druhou řadou jsme se tak v roce 2011 dočkali celkem fajn zombíků v sérii webisod (tj. miniseriálu, vycházejícím výhradně na internetu) s názvem Torn Apart, o rok později se do beden před startem třetí řady přiřítilo mrazivé Cold Storage. Momentálně pak také větší část naší redakce již netrpělivě vyhlíží úvod sezóny s pořadovým číslem čtyři, po vzoru uplynuvších let však ještě před ní nadešel čas na další netovou jednohubku.

Premiérový trojdíl post-apokalyptických webisod se pyšní jménem The Oath (tedy Přísaha), a to si pište, že je znovu o co stát. Ostřílený režisér plnohodnotných zombíkovských dílů, Greg Nicotero, si tentokrát vzal v krvavých webisodách na paškál dvojici přeživších z původně mnohem větší skupiny, Paula a Karinu. Poté, co je jeden z nich vážně zraněn, musí vyděšený pár co nejdříve najít nemocnici. Jak moc v ní ale bude bezpečno, se po kliknutí na obrázek výše snadno přesvědčte na vlastní bulvy. A kdo vydrží zírat až do konce, čeká na něj milá pointa v podobě úsměvného provázání děje s plnokrevným seriálem!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace