Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fargo je již zabydleno


ikona
Spooner
fargo
Televizní pokračování kultovního filmu bude opravdu plné známých tváří. 

O televizním pokračování jednoho z největších kultů bratrů Coenů vás informujeme čím dál častěji. A ono je také proč. V seriálovém sequelu nám oslavované režisérské duo přinese nový pořádně černohumorný příběh ze zasněženého zapadákova v Minnesotě. Slavná dvojce pak sebou do bendy přitáhne i hodně nadějné obsazení. Už nějakou tu dobu tedy víme, že hlavního parchanta si zde zahraje Billy Bob Thorton a nesmělého obchodníka a tak trochu podpantofláka si pro změnu střihne současný Bilbo Pytlík, Martin Freeman. Nyní už ale byly obsazeny i další důležité role a ani zde se známými či povědomými tvářemi rozhodně nešetřilo.

 

První z řady známých tváří je synátor Toma Hankse, Colin. Ten se v televizi snaží prosadit již nějakou dobu, ovšem zatím ne s příliš velkým úspěchem a v takovém Dexterovi byl jeho záporák doslova na zabití. V očekávané novince si pak zahraje místního poldu a svobodného taťku Guse Grimlyho, jenž se musí ve svém novém případu rozhodnout, zda má ochránit svoji rodinu nebo se vydat po stopě nebezpečnému vrahovi. Další povědomou tváří seriálu je bezpochyby také Kate Walsh, kterou si seriáloví fanatici pamatují hlavně jako doktorku Addison Montgomery z lékařských hitů Chirurgové a Private Practice. Zde si však od ordinování malinko odpočine, jelikož se zhostí role atraktivní ženušky, která se však musí proti své vůli starat o malá dvojčata. Obsazení pak ještě doplní malinko zapadlý a čím dál tlustší Oliver Platt, jehož jsme mohli v poslední době vidět například v nových X-menech či seriálu The Big C. Zkrátka žádné velké hvězdy, ale hodně solidní jména, již rozhodně dokážou přilákat dostatek diváků. I když ty by asi bratři Coenové zvládli nalákat i tak.

Update: Invaze známých ksichtů zřejmě jen tak neskončí, jelikož do Farga se čerstvě stěhuje také Bob Odenkirk alias Saul Goodman z Breaking Bad. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace