Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Remington Steele se vrátí


ikona
Spooner
remington steele
Slavný seriál z osmdesátých let s Piercem Brosnanem se dočká rebootu. 

Již třicet let stará kriminálka Remington Steele na rozdíl od spousty dobových kousků nerotovala stále do kolečka v českých televizích, mezi slavné a populární seriály ale u Amíků patří stále. Šarmantní Pierce Brosnan se svým dámským protějškem zde vedli soukromou detektivní kancelář a jak už to tak u podobných seriálů bývá, tak u toho byla spousta vražd, humoru a jiskření mezi hlavními hrdiny. Zkrátka takový Moonlighting s Brucem Willisem na druhou. A jelikož americkým televizím evidentně čím dál více docházejí nápady, tak se tato osmdesátková klasika dočká svého rebootu.

Novou verzi zaprášeného seriálu si objednala stanice NBC a eskapády okolo titulní detektivní kanceláře se, jak jinak, přesunou na dcerunku původních hlavních hrdinů. Ta se totiž rozhodne oživit odkaz svých rodičů a agenturu Remington Steele opět uvést do provozu. Takže i v jejím případě se budeme moct těšit na spousty akce, humoru a nějakého toho romantického jiskření s bůhvíkým. Jednoho zásadního rozdílu se ovšem novinka přece jen dočká. Nepůjde totiž o klasický kriminální seriál, ale o půlhodinovou komedii, jejíž pilot si navíc vezme do rukou režisér Zombielandu či nedávného Ganster Squad – Lovci mafie, Ruben Fleischer. Ten s humorem a ostatně i tou menší akcí pracovat rozhodně umí. O žádné zbytečné oživení by se tak ani jednat nemuselo a kdo ví, třeba se nechá k té vedlejší roličce tatínka ve výslužbě ukecat i samotný bývalý James Bond.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace