Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, Andrej Babiš a Rambo


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak se zvrací v divadle? Komu dřív podat ruku? A jak vypadá králičí Mistr Evropy? 

První hostem páteční Všechnopárty byl bývalý kolega Karla Šípa Ivo Mathé. Zavzpomínali na období, kdy oba pracovali jako asistenti produkce v České televizi. Probíral se však Mathého zájem o pozici Ministra kultury a hlavně jeho působení po boku prezidenta Václava Havla, což bylo zdrojem mnoha zajímavých historek spojených s oficiálními návštěvami.

Od televize se přesuneme k hudbě, protože dalším hostem byl zpěvák, textař a herec Jiří Štědroň. Řeč byla o jeho kariéře ať už o herecké, tak i o té pěvecké.

Jméno Miroslava Pleštilová vám nejspíš něco říká. Známá dabérka a herečka se rozpovídala o tom, jak se zvrací v divadle – prý stačí pár hadiček a jablečné pyré. A to nebylo všechno, kromě zvracení má Miroslava Pleštilová zkušenost i se škrcením na jevišti. Divadlo je vskutku adrenalinové zaměstnání.

Projede se tunelem Blanka Formule 1? A jak správně využít předvolební mýtinky? To vše se dozvíte v úvodu Show Jana Krause. Předvolební šílenství je v plném proudu, ale není třeba brát všechno vážně, najdou se i komická videa, jak se ostatně můžete přesvědčit ve „Stalo se“.

Prvním hostem večera byla herečka Regina Rázlova, hlavní postava v kauze Skloexport. Takže je vám asi jasné, o čem byl celý rozhovor. Kromě toho se probírala i její nová role.

 

Po Petru Bendlovi se v Show Jana Krause objevil další politik, respektive budoucí politik. Druhým hostem byl Andrej Babiš. Jsou to už dva roky, co se Babiš v SJK objevil poprvé a zdůrazňoval, že se „nikam necpe a do politiky nechce“. Dva roky jsou dlouhá doba a každý má právo změnit názor. Člověk se pak nemůže divit, že si ho Kraus vychutná.

A pokud vás nezajímají vážná témata nebo politika, je tu pro vás poslední host Lenka Špilerová a králík Rambo. Navíc Rambo není jen tak obyčejný králík, ale Mistr Evropy ve skoku do dálky, a navíc nepřišel sám. K vidění tak byl skok přes překážky a Andrej Babiš v obležení králíků.

Z nabídky hostů je třeba doporučit zajímavé povídání s Ivo Mathém, pobaví i náročná profese divadelního herce v podání Miroslavy Pleštilové. Voliče strany ANO jistě potěšilo vystoupení Andreje Babiše, ostatním musí stačit králík Rambo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace