Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rodinné shledání Susan Sarandon


ikona
Spooner
sarandon
Slavná herečka se nás bude snažit pobavit. A záda ji bude krýt její dcera. 

Susan Sarandon patří rozhodně mezi legendární herečky, která toho za svůj život odehrála už sakra moc a může se doma návštěvě pochlubit i nějakým tím oceněním. V posledních letech se jí už ovšem tolik nedaří a jakoby jí i opustil čuch na dobré filmy. Za účast v příšerné “komedii“ Velká svatba by pak měla ještě minimálně půl roku chodit kanály, ostatně stejně jako zbytek hereckého osazenstva. Filmové veteránce se však v komediích evidentně hodně zalíbilo a v připravovaném sitcomu stanice NBC se pak sejde rovnou se svojí dcerkou.

 

Eva Amurri Martino pak zrovna nepatří mezi profláklé herečky a slávy své matky asi jen tak nedosáhne. I přesto jste její obličej už v pár filmech či seriálech zaregistrovat mohli a v komediální novince Growing Ivy pak bude chtít dokázat, že po své mamince rozhodně nezdědila jen pěknou tvářičku. V jejich společném projektu si tak zahraje titulní hrdinku, která věnovala většinu svého života kariéře a v osobním životě to proto není žádná sláva. Ivy na tom ale hodlá zapracovat a nastěhuje si tudíž k sobě svojí excentrickou a tak trochu bláznivou mamku, s níž by chtěla krom jiného zlepšit jejich pošramocené vztahy. No a tu si nezahraje samozřejmě nikdo jiný, než její skutečná máti Susan Sarandon. Příběhově to sice nezní nijak extra a zřejmě se dočkáme jen sbírky klasických rodinných klišé. Chemie matky-dcera by však mohla tento zdánlivě obyčejný sitcom docela oživit. Tak snad si Susan Sarandon svojí kariéru nepošlape ještě více.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace