Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Emzáci útočí


ikona
Spooner
trailery
Čtvrtá řada Falling Skies se představuje v první upoutávce. A jak vypadá další remake skandinávské pecky Broen? 

S naší trailerovou rubrikou jsme se odmlčeli rovnou na měsíc a mělo to samozřejmě svůj logický důvod. Hlavní seriálová sezóna se totiž rozeběhla na plné obrátky, očekávané tituly opět zahltily naše monitory, a proto jsme neměli v trailerovém rybnčíku ani moc co brát. Jenže během poslední pár dnů se situace už razantně zlepšila a objevilo se tak konečně dostatek materiálu pro více či méně očekávané kousky nadcházejících měsíců. A kdopak vám naší rubriku zpříjemní tentokrát? No přece emzáci, mafiáni, sérioví vrazi či vlkodlaci. Prostě samá vybraná společnost.

Falling Skies Season 4
Do premiéry čtvrté série populárního sci-fi seriálu zbývá ještě hodně času, již teď ale tvůrci překvapivě přišli s první upoutávkou, která po nutném shrnutí předešlých událostí navíc přináší i slušnou porci nových záběrů. A vypadá to, že se děj tentokrát vydá trochu nečekaným směrem.

Banshee Season 2
Nejdříve nařachané trailery a až potom teaser? Trochu podivná taktika borců ze Cinemaxu. Po dvou našlapaných ukázkách tak tvůrci překvapivě šlapou na brzdu a přicházejí s poněkud skromnějším, stále ovšem hodně efektním teaserem, jenž spoléhá jen na hlavní tahouny seriálu. I tak to ale celkem funguje.

Bitten
Že by po časech zamilovaných upírů přišla doba zaláskovaných vlkodlaků? Vypadá to tak. Tahle chlupatá novinka ale nevypadá úplně marně. Hlavní hrdinka zde sice jako nová členka vlkodlačí smečky bude řešit hlavně své nové já a nějaké ty vztahy, evidentně se však dočkáme i slušné porce akce a krve. První ochutnávka tak rozhodně splňuje svůj účel a my tak dáme nenápadnému seriálu možná přece jen šanci.

Mob City
Trailery na ambiciózní kousek režiséra Franka Darabonta nás baví a to opravdu hodně. Již předchozí našlapané upoutávky nás totiž přesvědčily o tom, že jeden z letošních seriálových vrcholů nás nejspíš čeká na samotný závěr roku. Kravaťáci z TNT však ve výborné kampani rozhodně nepolevují a bombardují nás jednou stylovou lahůdkou za druhou. Ano, těšíme se hodně.

Ripper Street Season 2
Nyní se ovšem na moment stavíme v námi milované Británii, kde se také dočkáme nejednoho zajímavého titulu. Tím prvním bude pokračování úspěšné kriminálky z dob Jacka Rozparovače, v níž budou chtít tvůrci jistě navázat na stoupající kvalitu první řady. A vypadá to, že seriál ani napodruhé neztratí nic ze své stylovosti a i ten hip-hopový song sem překvapivě docela sedí.

The Tunnel
Skandinávskou kriminální pecku Broen u nás v redakci celkem uctíváme a i ten americký remake The Bridge nás překvapivě docela potěšil. Nyní se ovšem blíží další předělávka uctívané detektivky, která se přesune do známého tunelu mezi Británií a Francií. První teaser žádné nové záběry sice nenabídne, následné video z natáčení to však plně vynahrazuje. Minimálně z hlediska herců to pak vypadá na slušnou podívanou už teď. Za britskou stranu totiž bude kopat charismatický Stephen “Stannis“ Dillane a Francii bude hájit půvabná Clémence Poésy z Harryho Pottera či stylovky V Bruggách. A to rozhodně zní jako lepší volba, než nemastná neslaná Diane Kruger.

Misfits Season 5
Kromě Jacka Rozparovače a Eurotunelu se však na britských ostrovech již nyní rozbíhá také závěr kultovního seriálu o ne tak normálních lidech se zvláštními schopnostmi. Fandové si zřejmě přijdou na své. Našich dojmů se dočkáte již brzy.

Bates Motel Season 2
No a na konec si dáme ještě teaser z chystaného návratu Normana Batese juniora. Na první záběry z nové řady je bohužel ještě brzo, ale i přesto se této půl minutě nedá upřít hodně mrazivá atmosféra, která by se dala srovnat s neméně povedenými teasery z dílny American Horror Story.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace