Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V bedně se zase napíše vražda


ikona
Spooner
to je vrazda
Kriminální klasika našeho dětství se dočká rebootu. 

Tak to tak vypadá, že se nám zde možná začíná rýsovat další seriálová móda. Po očekávaných i nechtěných spin-offech televizních hitů, seriálových sequelech filmových značek a převyprávění klasických příběhů či hrdinů do současnosti se nám začínají po delší době ozývat také staré známé rebooty. Je to jen pár týdnů, co jsme vás informovali o oživení detektivní klasiky s Piercem Brosnanem, Remington Steele, a nyní ji na obrazovky stanice NBC doprovodí rovnou jedna z nejúspěšnějších televizních kriminálek všech dob a modla našich babiček, To je vražda, napsala.

Ano, jeden z nejvíce rotujících seriálů v našich obývacích s nejvlezlejší spisovatelkou všech dob se opravdu dočká restartu a nepřekvapivě se dočkáme i nové hlavní hrdinky. Legendární Jessicu Flatcherovou tak v nové verzi nahradí bývalá zaměstnankyně nemocnice a čerstvá pisatelka detektivek, která se shodou náhod přichomýtne k vyšetřování reálné vraždy. No, a jak už všichni dobře tušíme, tak se jí ono vyšetřování velice zalíbí. Hlavní hrdinku si pak zahraje držitelka Oscara za drama Černobílý svět, Octavia Spencer. To je ta korpulentní služka, již se nebojí pustit hubu na špacír a v nejhorším případě vám i upeče jedno hodně nepříjemné překvapení. Pro oceňovanou herečku by tedy neměl být problém seriál utáhnout. Tvůrci se navíc rozhodli potěšit také fanoušky, nebo v tomto případě spíše fanynky, původního seriálu a jednají také se samotnou Angelou Lansbury. Představitelce kultovní Jessicy Fletcherové je sice už úctyhodných osmaosmdesát let, na Brodwayi však stále válí jako zamlada a návratu do své nejslavnější role se asi moc bránit nebude. Minimálně nějaké to předání imaginární pochodně v pilotu by diváky určitě potěšilo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace