Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čarodějky budou zase kouzlit


ikona
Spooner
carodejky
Trend rebootů je v plném proudu a vrátí se v něm i populární Čarodějky. 

Do třetice všeho dobrého. Aspoň to si evidentně myslí zámořští televizní producenti, kteří opět rezignovali na originální nápady a rozhodli se definitivně svézt na vlně seriálových remaků. Tu započala již před pár týdny stanice NBC, když se rozhodla oživit detektivní klasiku Remington Steele a před pár dny ohlásila také návrat samotné Jessicy Fletcherové. Na toto combo se tedy nyní rozhodla odpovědět televizní jednička CBS, která přivede zpátky k životu populární seriál našich něžných poloviček, Čarodějky. Tento také v našich televizích neustále rotující hit pojednával, jen tak pro pořádek, o trojici sester s magickými schopnostmi a jejich bojem se zlem, na obrazovkách vydržel úctyhodných osm sezón a v hlavních rolích se stačila vystřídat například Shannen Doherty, rusovlasá kráska Rose McGowan či Kaley Cuoco alias Penny z Teorie velkého třesku.

Oznámený reboot pak bude samozřejmě o tomtéž, akorát dostaneme ještě o jednu pohlednou sestřičku navíc. Tvůrci sice slibují, že se dočkáme malinko jiného pojetí. To však může v překladu znamenat, že dostaneme opět to samé, jen s mladším a více sexy obsazením. Ano, zni to zkrátka hodně zbytečně, obzvláště když samotný originál je dle mého asi tak zábavný jako sledování jejich “nadpřirozených“ kolegyň  z Volejte věštce. Radost z plánovaného oživení nemají ani představitelky původních Čarodějek, Rose McGowan a Alyssa Milano. Ty už stačily svým fanouškům vzkázat, že je tento projekt vůbec nezajímá a remakovat seriál pouze sedm let po jeho zrušení se jim zdá zkrátka hodně divné a uspěchané. A nutno říct, že v tomhle případě mají holky pravdu. Tímto tempem už abychom brzy očekávali reboot Ztracených nebo Útěku z vězení. Jeden z nejzbytečnějších projektů následujících měsíců je zkrátka na světě a já osobně doufám, že tato vlna neoriginálního oživování co nejdříve zase skončí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace