Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

12 opic nabírá obsazení


ikona
Spooner
12 opic
Jak to vypadá s televizní verzí vyzdvihované sci-fi klasiky? 

V nadcházejících měsících nás hodlají americké stanice zásobovat televizními sequely či remaky několika známých filmových značek a možná nejzbytečnější z těchto projektů bude seriálová verze 12 opic. Nad touto novinkou kroutí ještě teď většina fandů kultovního filmu nechápavě hlavou a nejnovější zprávy ze zákulisí jim příliš náladu nezvednou. Zatím to totiž vypadá, že připravovaný kousek bude úplně o tomtéž, jako legendární Terryho Gilliama. Opět se totiž dočkáme starého známého Jamese Colea a zase se bude cestovat do minulosti kvůli zlikvidování zdroje smrtícího viru. Ani z hlediska obsazení nás pak žádný velký šok nejspíš nečeká.

V hlavní roli legendárního Jamese Colea se totiž objeví Aaron Stanford, jehož si můžete pamatovat jako ohnivého Pyra z X-menů či hororu Hory mají oči. V těchto hitech sice získal nasbírat divákovy sympatie, jako náhradníka Bruce Willise v jedné z jeho nejlepších rolí bych si ale přece jenom představoval někoho jiného. Hlavní ženské úlohy se pak zhostí takřka neznámá Amanda Schull, kterou jste možná zaregistrovali jako jednu z mnoha sexy právniček v hitu Suits (nápověda: je to ta blonďatá). Žádná velká jména to zkrátka nejsou a důvody k radosti už vůbec ne. Za této konstelace tak mohou tvůrci, stojící mimo jiné za propadákem Terra Nova, vlastně jenom překvapit. Otázkou zůstává, zdali se fanoušci originálu na seriál vůbec podívají. Já bych tipoval, že se jich asi moc nenajde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace