Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sex, drogy a opera


ikona
Spooner
bernalmozart
Gael García Bernal nám ukáže netradiční pohled do zákulisí vážné hudby. 

Mexický rodák Gael García Bernal patří již několik let mezi ty španělsky mluvicí herce, jejichž kariéru se rozhodně vyplatí sledovat. Když už totiž máte ve své filmografii takové zářezy jako nestárnoucí Amores Perros – Láska je kurva, Babel nebo Mexickou jízdu od Alfonse Cuaróna, tak už to něco znamená. V poslední době už to však bohužel tak slavné není a oceňovaný herec by nějakým tím zajímavým projektem rozhodně nepohrdl. A vypadá to, že si konečně vybral tu správnou látku.

Pro internetového giganta Amazon totiž chystá komediální seriál Mozart in the Jungle. Ten bude vycházet z pamětí hudebníka Blaira Tindalla. Ten se nebál popsat svět za oponou klasické hudby a ukázal čtenářům, že v zákulisí všemožných orchestrů to vypadá často hodně divoce a protečené litry alkoholu či sex zde jsou na denním pořádku. Mexická hvězda si pak zahraje dirigenta Gustava, jenž je zcela oddán své práci, ale přitom zcela dbá na svou image. Zní to zkrátka hodně zajímavě a Bernalovi by při jeho hereckých schopnostech nemělo dělat problém seriál utáhnout. Na scénáři pak navíc pracuje syn filmové legendy, Roman Copolla, a Jason Schwartzman, velcí to kamarádi Wese Andersona. Čeká nás tak nejspíš po všech stránkách netradiční komediální kousek. Amazon tímto navíc pokračuje ve své seriálové invazi a po obsazení Johna Goodmana do novinky Alpha House si připisuje do své stáje další známou tvář. Snad jim tato sázka vyjde.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace