Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel plánuje seriálovou invazi!


ikona
Spooner
marvel
Komiksový gigant pokračuje v budování svého univerza. A nebude u toho chybět Daredevil nebo Luke Cage! 

U Marvelu stále jedou na plné obrátky. Druhý Thor si se svým kladivem vymlátí z pokladen kin zase pořádný balík a pomalu ale jistě se začíná rozjíždět propagace k druhému dobrodružství Kapitána Ameriky a novinky Guardians of the Galaxy. Komiksovému gigantovi však velké plátno již nestačí a definitivně namířil svou pozornost na televizní obrazovky. Jejich nedávná novinka Agents of SHIELD sice malinko zaostává za očekáváním a ani s tou sledovaností to není nikterak slavné. Studiu se ovšem v televizi evidentně hodně zalíbilo a hodlá tak zde naplno rozjet své vlastní komiksové univerzum.

Marvel totiž podepsal hodně ambiciózní dohodu s internetovou službou Netflix, díky níž se pod její hlavičkou dočkáme hned čtyř velkých komiksových seriálů a jedné minisérie. A to už jsou hodně velké plány do budoucna. Vlastního seriálu se pak nedočká nikdo menší než legendární Daredevil, jenž má po nepovedeném celovečerním dobrodružství s Benem Affleckem rozhodně co napravovat. Snad se mu v péči domácí stáje bude dařit o něco lépe. Do bedny ho potom ve svých samostatných projektech doprovodí méně populární, ale komiksovým geekům dost dobře známé, charaktery Luke Cage, Iron Fist a Jessica Jones. Všechny seriály pak budou zasazeny do drsného a realistického světa Hell´s Kitchen a jeho okolí. Po povinném seriálovém představení se všechny postavy potkají v minisérii The Defenders, v níž se budou muset spojit v neporazitelný dream team, jenž tak nebude ničím menším, než seriálovou protiváhou The Avengers. Marvel se zkrátka nebojí rozhazovat a vést svůj komiksový svět čím dál zajímavějšími směry. Pro Netflix pak může tato dohoda znamenat definitivní skok do přední seriálové ligy. Slintající fandové se však mohou přeci jen uklidnit. Prvního z připravovaných projektů se totiž nedočkáme dříve, než v roce 2015. Už teď ovšem víme, že to bude zatraceně dlouhé čekání.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace