Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od soumraku do úsvitu se blíží


ikona
Spooner
rodriguez
Seriálová verze kultovní pecky Roberta Rodrigueze se blíží a nabírá obsazení. 

Že oblíbený režisér Robert Rodriguez plánuje rozběhnout svou vlastní kabelovou televizi El Rey, se k vám už asi dostalo. Asi stejně jako fakt, že v nové kabelovce pro Hispánce hodlá nejspíš oživit řadu svých filmových projektů. Své seriálové podoby se jako první dočká legendární šílenost Od soumraku do úsvitu, která se na obrazovkách objeví již na jaře. Doposud však byla kolem Rodriguezova staronového projektu spousta otazníků. Nyní už ale konečně víme, o čem že další krvavá jatka bratrů Geckových budou a taky koho se v nich dočkáme. Ani jedna z informací vás asi příliš nepotěší.

Bude se totiž jednat de facto o remake starého známého příběhu. Opět se tak setkáme s ne zrovna dobráckými bratry, jejichž poslední bankovní loupež se tak trochu vymkla kontrole a po krku jim kromě FBI jdou i drsní texaští rangeři. Jejich brutální cesta je nakonec zavede do nechvalně známého upířího baru. No a jak to tam proběhne, už víte moc dobře sami. Dostaneme zkrátka podruhé to samé s tím rozdílem, že unesenou pastorovu rodinku vystřídá famílie bývalého ministra. Seriál by se tak měl lišit hlavně vedlejšími liniemi jednotlivých postav a rozšířenou upíří mytologií. Sám Rodriguez pak svoji celovečerní šílenost označil za krátkou povídku a připravovaný seriál za nahuštěnou novelu. Tak uvidíme, zda nás ještě dokáže něčím překvapit. Obsazením to totiž rozhodně nebude. To je totiž prozatím sestaveno z naprosto neznámých či nezajímavých jmen. Skvělého George Clooneyeho tak v televizním bratříčkovi nahradí D.J. Corona, jehož si můžete pamatovat jako tu nejméně zajímavou postavu z druhého G.I. Joea. Jedinou malinko známější persónou v béčkových vodách je tak Rodriguezův kámoš Don Johnson, který by v jeho dalším projektu hrál snad i v případě, že by se jednalo o reklamu na tampóny. Moc nadšení tedy nové zprávy zatím nevyvolávají. Tak doufejme, že si slavný režisér nějaké trumfy nechává v záloze a další návštěva v baru Titty Twister nebude jen zbytečnou nastavovanou kaší.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace