Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zamíří Enderova hra do bedny?


ikona
Spooner
enderova hra
Celovečerního pokračovaní očekávané sci-fi se asi nedočkáme, kultovní světa se však možná nezbavíme. 

Očekávaná adaptace kultovní scí-fi knihy od  Orsona Scotta Carda, Enderova hra, přistála ve světových kinech před dvěma týdny a pro většinu diváků se rozhodně nejednalo o takový průser, jak se od režiséra Gavina Hooda původně čekalo. Těch diváků ale bohužel nebylo tolik, kolik by si studio představovalo a hlavně ve Spojených státech schytává Ender hodně velké K.O. od Thorova mocného kladiva. Šance na filmové pokračování je tak s každým dnem nižší, jenže producenti z Lionsgate se zajímavého světa z macatých předloh rozhodně vzdát nechtějí.

V  zákulisí se totiž začíná šuškat o tom, že by se mohla populární knižní látka vrátit zpátky do hry například televizním spin-offem. Na dohady, o čem že by seriálový bratříček vlastně byl, je ovšem ještě hodně brzo. Podle šéfa filmového studia je to totiž zatím jedna z možností a začnou se jí reálně zabývat až za pár týdnů, kdy už bude o finančním (ne)úspěchu Enderovy hry v kinech úplně jasno. Špatný nápad by to ale rozhodně nebyl. Už při sledování Hoodova pokusu mně osobně několikrát napadlo, že této látce by televize nejen kvůli lepšímu prokreslení postav rozhodně slušela. Navíc tvůrci mají z třinácti Cardových knih a nespočtu povídek rozhodně z čeho vybírat, takže zde by nedostatek nápadů nejspíš jen tak nehrozil. Necháme se tedy překvapit, kde Endera a jeho vesmírnou partu nakonec uvidíme a zdali vůbec.

A co vy? Přáli byste si více filmové pokračování nebo seriálový spin-off?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace