Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zpátky ke Kořenům


ikona
Spooner
koreny
Legendární minisérie se dočká remaku. 

Dnes již vskutku legendární minisérie Kořeny toho asi spoustě mladších diváků říkat nebude. Věřte ale, že jde o jeden z těch opravdu výstavních televizních projektů, jenž posbíral řadu cen Emmy a Zlatých glóbů a čas mu určitě neubral nic z jeho kvalit. A není se ani čemu divit, protože působivý příběh rodiny Kunta Kinteho a jejich cesty z Afriky do otrokářských okovů v Americe, má rozhodně stále co nabídnout. To si evidentně myslí také šéfové ze stanice History Channel, kteří v současnosti plánují remake vyzdvihované klasiky.

Dočkáme se tak nové osmidílné verze, jež převypráví starý známý příběh s palčivými otázkami nové generaci. A to je v dnešní době, kdy otroctví stále bohužel není vyhaslým pojmem, určitě potřeba. Projekt si navíc bere pod svá křídla Mark Wolper, producent nedávného Bates Motelu a hlavně syn tvůrce původních Kořenů. Půjde tak pro něj nejspíš o dost srdeční záležitost, díky níž se žádné odfláknuté práce bát nemusíme. Ostatně, už z minulosti víme, že History Channel berou své seriálové projekty zatraceně vážně a už několikrát nám dokázali vytřít zrak. S remakem uznávané klasiky pak navíc nemohli přijít v lepší dobu. Díky Tarantinovu Nespoutanému Djangovi, životopisnému Lincolnovi a hlavně letošní horké oscarové naději 12 Years a Slave je totiž po tématech rasismu a otrokářství u diváků velký zájem. Tak snad televizní předělávka za těmito snímky nijak nezaostá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace