Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Romantická klasika Duch se vrátí


ikona
Spooner
duch
Devadesátková romance s Patrickem Swayzem se dočká vlastního seriálu od tvůrců kultovního Fringe. 

Představovat vám skoro klasiku Duch, jednu z nejznámějších romantik devadesátých let, je předpokládám zbytečné. Na to je v našich televizích opakována až příliš často. Ale jen tak pro pořádek, jde o ten film, díky němuž byl zase Patrick Swayze na chvíli idolem všech holek a maminek, Demi Moore na pár let slavná a The Righteous Brothers se navždy zapsali do playlistu všech rádií. Prostě romantická klasika, jak má být. A nyní se dočká seriálové podoby.

Než však začnete nadávat nad tím, jaká je to pitomost a jen další důkaz o nedostatku nápadů v Hollywoodu (což je pravda), tak se sluší zmínit, kdo že to za připravovaným seriálem stojí. Jména to totiž jsou hodně zajímavá. Projekt si totiž bere pod svá křídla Akiva Goldsman, držitel Oscara za scénář k Čisté duši a režisér očekávaného hvězdného slaďáku Winter´s Tale. Mimo jiné jde ovšem také o jednoho z producentů kultovního sci-fi seriálu Fringe, z něhož si ke své televizní novince přizval také jednoho ze scénáristů, Jeffa Pinknera. Ano, stále to zní jako velká pitomost, ale s tímto tvůrčím zázemím přece jenom existuje malá šance, že z toho vznikne něco víc, než jen další duchařská romance. Naše maminky a drahé polovičky si však stejnak radši pobrečí u originálu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace