Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Preacher na cestě do bedny


ikona
Spooner
preacher
Temný komiks se možná dočká seriálového zpracování. 

Comicsová legenda Preacher aka Kazatel patří mezi tituly, na jejichž filmové či seriálové zpracování čekají fandové již proklatě dlouho. A taky se ho i trochu obávají. Slavná comicsová série z pera Gartha Ennisona se snaží v Hollywoodu prosadit už nějakou tu dobu a po právu ji všichni přejí tu nejlepší péči. Ono také natočit příběh o kazateli Jessem Custerovi, do něhož vstoupila boží síla a nyní je na nebezpečných toulkách s bejvalkou Tulip a upířím kámošem Cassidy, rozhodně není žádná sranda. O seriálovou adaptaci se ostatně již před lety zajímal HBO, jenže projekt byl nakonec zamítnut. Comics byl totiž i na samotnou kabelovou jedničku až příliš brutální a nábožensky kontroverzní. Nyní to ale vypadá, že bychom se téhle řezničiny přeci jenom dočkáme.

Na adaptaci brutálního pátrání po Bohovi začíná hodně aktivně makat kabelovka AMC, domov hladových zombíků z Živých mrtvých a drogových eskapád Waltera Whitea. A ti mají na zajímavé projekty rozhodně čuch. Zas tolik se toho však o projektu neví a vše se tak točí jen v rámci spekulací, které navíc překvapivě roztočil jeden populární komik. A tím není nikdo menší než komediální uragán Seth Rogen. Ten totiž rozčeřil fanouškovské vody svými dvěma tweety. V tom prvním se pochlubil, že sedm let těžké dřiny se konečně vyplatilo a on konečně přivede jeden ze svých nejoblíbenějších příběhů k životu. No a v druhém příspěvku, aby všem malinko napověděl, vypsal jména několik postav právě z Preacherova univerza. Právě populární hláškař bude mít tedy v Kazatelově příchodu do bedny prsty, minimálně ty producentské, a na cestě do televize ho doplní i jeho parťák  Evan Goldberg. Se scénářem jim pak nepomůže nikdo menší, než jeden ze scénáristů samotného Breaking Bad, Sam Caitlin.  Tenhle temný comics by se v současné seriálové konkurenci rozhodně neztratil a jako plánovaná náhrada za nedávno ukončená Heisenbergova dobrodružství  to je jistě pro všechny dostačující.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace