Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, mladý vynálezce a toxoplasma


ikona
Dr.Z
krausšíp
S jakým vynálezem uspěl mladých Čech v USA? Co chystá Aňa Geislerová? A máte se bát toxoplasmy? 

Prvním hostem Všechnopárty byla slovenská herečka Kamila Magálová, která se dostala do podvědomí českých diváků v posledních letech díky filmům Líbáš jako bůh a Líbáš jako ďábel. Takže řeč byla hlavně o těchto dvou filmech. Kromě toho se Karel Šíp zajímal o hotel, který Kamila Magálová vedla a trošku naťukli i nedostatek slovenštiny v Česku.

Jeden z nejznámějších textařů byl dalším hostem. Do křesla se usadil Eduard Krečmar a rozpovídal se o tom, jak s psaním textů začal a jaké štěstí jsme měli, že nedostudoval ekonomiku. Ale co jiného můžete probírat s textařem než jeho texty, takže jsme si připomněli některé z hitů, které napsal, pro koho nejčastěji píše a zdali někdy na své písničky sbalil ženský.

Je dobré, že se v těchto pořadech občas objeví i někdo, koho vůbec neznáme a kdo není již provařená celebrita. Karel Šíp si na závěr pozval mladého vědce Marka Nováka. Ten představil svůj vynález, se kterým uspěl v USA. A cože to vlastně vynalezl? Na to už se podívejte sami, Marek Novák vám to vše vysvětlí.

Janu Krausovi to nedalo a ještě jednou se musel vyjádřit k dění v ČSSD. A z nějakého záhadné důvodu jsme byli ochuzeni o „Stalo se“.

Proto si Kraus hned pozval prvního hosta, kterým byla herečka Aňa Geislerová. Ta slušně požádala kapelu, aby hráli potichu, jinak jí zbudí jejího čtyřměsíčního synka a když se tak stane, bude ho muset nakrmit. Kromě toho propagovala svůj bazar, kde s Táňou Vilhelmovou vykupují věci a nalévají alkohol. Poté trochu zvážněli a rozjímali nad tím, jak se jim jejich profese promítá do osobního života.

Dalším hostem byl finalista Superstar Ben Cristovao. S ním si Jan Kraus popovídal o jeho písničkách, zvláště o jedné, která byla přisprostlá, lechtivá a Ben Cristovao si nemohl vzpomenout na slova. Jan Kraus do něho pak až přehnaně ryl a příliš tlačil na pilu. A ano, písnička nechyběla.

Produkce na Primě se zřejmě dohodla s tou na ČT, protože i poslední host Show Jana Krause byl spojený s vědou. Posledním hostem byl Profesor Jaroslav Flegr, evoluční biolog. Ten se zabývá toxoplasmou. Pokud vás tak zajímá, zdali ve vás náhodou tenhle parazitický prvok nežije, protože Jaroslav Flegr vám vysvětlí její příznaky a chování.

Ve Všechnopárty toho k vidění příliš nebylo, ostatně jako většinou, za zhlédnutí stojí pouze mladý a nadějný vynálezce Marek Novák, o němž snad ještě v budoucnosti uslyšíme. Show Jana Krause byla sice místy zábavná, ale sám Kraus ji kazil tím, jak příliš tlačil na pilu a snažil se vytřískat vtip z každé věty. Kdyby mi nebyl ukradený, řeknu si: „chudák Ben Cristovao“. Vaši pozornost si tak zaslouží pouze rozhovor s Jaroslavem Flegrem o toxoplasmě.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace