Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Beowulf zabojuje v bedně


ikona
Spooner
beowulf
Klasický epos se dočká dalšího zpracování. 

Legendu o Beowulfovi zná skoro každý a rozhodně to nebude tím, že by většina z nás po nocích četla staroanglickou literaturu.  Hrdinný epos o titulním válečníkovi, jenž si to rozdal s netvorem Grendelem a jeho matkou, aby se posléze stal samotným králem, je totiž dost populární hlavně díky častým filmovým adaptacím. V posledních letech jsme tak mohli shlédnout například ambiciózní variaci od Roberta Zemeckise či rozpočtově malinko chudší adaptaci s Gerardem Butlerem, Beowulf: Král barbarů. No a nyní si legendární řezníka podají i televizní producenti.

 

Seriál o hrdinném bijci si tak vezme na starost kabelovka Syfy, která by pořádný hit potřebovala jako sůl. Scénář si pak bere na starosti nepříliš známý Matt Greenberg stojící například za slušným Pokojem 1408 či blížící se fantasy Seventh Son. Nic bližšího se ovšem i připravovaném projektu zatím neví. Uvidíme tedy, zda si pro nás tvůrci připraví nějaké osvěžení známé báchorky. Kdyby však televize chtěla natočit drsnější a temnější seriál ala úspěšní Vikings, rozhodně bychom se nezlobili.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace