Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, fotbal a porody


ikona
Dr.Z
krausšíp
Kdy začít s golfem? Jak někoho odrovnat v judu? A je lepší rodit doma, nebo v nemocnici? 

Už nějaký ten pátek se Všechnopárty nedrží tematických večerů, ale občas se sejdou alespoň dva hosté, kteří mají nějakou spojitost. Prvním pozvaných byl herec Pavel Nečas. Ten je známý, mimo jiné, také díky seriálu Okresní přebor. Nejprve se však probíralo jeho mládí, láska k vínu, kadeře, které měl za mlada a až poté se dostali k fotbalistům z Houslic.

A po seriálovém fotbalistovi přišel ten opravdový. No, přišel, dobelhal se o berlích. Nejdřív se tak vysvětlovalo zranění, které si Radek Šírl sám přivodil. Pak už se pustili do Šírlova působení v Rusku, jak se na to připravoval, co ho překvapilo a co zajímavého zažil.

Sportovci, a fotbalisti vůbec, patří mezi Šípovy nejoblíbenější hosty. Na druhém místě jsou pak hudebníci, konkrétně bigbeaťáci. Tentokrát si pozval Zdeňka Juračku. Jako obvykle se mluvilo o jeho působení v různých kapelách a o jeho písničkách. Řeč byla i o cvičení.

Úvod Show Jana Krause již tradičně patřil politice, zvláště pak vraždě politika ČSSD. Kromě toho se zmínil o jednání o DPH i o tunelu Blanka. „Stalo se“ bylo už dlouho bez zajímavých zpráv, tentokrát to byla taková směska politiky a blbostí.

Prvním hostem u Jana Krause byla Luba Skořepová. Ta si přišla oslavit své devadesáté narozeniny a kromě šampusu dostala od Krause ještě dort. Poté se už přešlo k rozhovoru, který byl zpočátku o kalendáři Luby Skořepové. Hlavně se však bavili o její kariéře, o jejích rolích, o rodičích a o hermeneutických vědách, kterým se dlouhá léta věnovala.

I na Primě dostal pozvání sportovec. Byl jím mistr Evropy v judu Lukáš Krpálek. Ten se podělil o různá zranění, která hrozí při zápasech v judu. Janu Krausovi poradil chvaty, jimiž může své soupeře překvapit.

Posledním hostem byl gynekolog MUDr. Richard Vanko. S ním si Jan Kraus notoval v tom, že by se muži neměli účastnit porodů. A samozřejmě se dostalo i na ožehavé téma posledních let. Tím jsou porody doma. Probraly se i další typy porodů.

Všechnopárty to tentokrát nezvládla a byla to jedna velká nuda. Ani Krausovi se příliš nevedlo, i když někomu by se mohl líbit místy zajímavý rozhovor s Richardem Vankem nebo vzpomínání s Lubou Skořepovou.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace