Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sin City a Mlha zamíří do televize


ikona
Spooner
mlhasin cityweinstein
Bratři Weinsteinové chtějí dobýt televizní trh a využít k tomu slavné značky. 

Že nadcházejícím rokům budou televizní obrazovky nejspíše opanovat všemožné remaky či pokračování slavných filmových značek, už díky nám asi už nějakou dobu víte. Nyní se na této módní vlně rozhodli vydělat také nechvalně proslulí bratři Weinsteinové, kteří hodlají vzít americké stanice doslova útokem.  Jako jeden z hlavních tahounů studia hollywoodských bratrů v triku by pak mělo být seriál vycházející z kultovní komiksové série Sin City Franka Millera. Od úspěšného prvního filmového zpracování uplynula již zatraceně dlouhá doba a druhý díl svého černobílého dobrodružství chystá Robert Rodriguez už asi sto padesát let. Další části podle populární předlohy Ženská, pro kterou bych vraždil se však po neustálém odkládání nejspíš dočkáme již příští léto a právě na další hvězdně obsazený příběh z města hříchu by měl co nejdříve poté navázat i připravovaný seriál. A nebude u toho chybět ani Robert Rodriguez či komiksový guru Frank Miller.

 

Nejde ovšem o jediný kult z regálů knihkupectví, jenž Weinsteinové hodlají znovu oživit. Své seriálové verze se dočká totiž také legendární Mlha, která byla hollywoodskými režiséry přivedena k životu již tolikrát, že se z toho musí Stephenovi Kingovi točit hlava ještě teď. Desetidílná série pak bude zřejmě hodně vycházet z nedávné a dle mého neprávem přehlížené verze Franka Darabonta, jenž dokázal kultovní látku přeměnit v pořádný psychický teror v supermarketu. Samotný režisér Vykoupení z věznice Shawshank a chystané pecky Mob City by se pak měl na projektu dokonce sám podílet. Známé producentské duo zkrátka bere svou cestu do bedny zatraceně vážně a do začátků si vybrala značky, jež by se na obrazovkách rozhodně uživit mohly, a potenciál zde rozhodně není malý. Teď jenom zbývá, aby Robert Rodriguez to druhé Sin City konečně dotočil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace