Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a Andor Šándor


ikona
Dr.Z
krausšíp
Hrozí Česku nebezpečí? Kde je střed Evropy? A kdy už konečně bude líp? 

Všechnopárty většinou nemá nějak extra zajímavé hosty, jejichž povídání by mohlo zaujmout i příležitostného diváka této talk show. Dnes se však jeden takový našel. Karel Šíp si totiž pozval bezpečnostního experta Gen. Ing. Andora Šándora. Než se přešlo k vážnějším tématům,Šíp vypátral, že panu generálovi říkali za mlada Andíku. Mimo toho nám bývalý šéf rozvědky prozradil, že se v Praze chystá cvičení kvůli případnému Blackoutu. Zmíněná byla i kauza Nagyová.

Druhý host už byl, dá se říct, tradiční. Byl jím frontman skupiny Chinasky Michal Malátný. S ním si Karel Šíp povídal o tvorbě textů, o nejznámějších hitech, o rodině a o filmu, ve kterém si Malátný zahrál.Takový naprosto standardní rozhovor v rámci Všechnopárty.

A abychom to měli se vším všudy, jako třetí přišla herečka Jaroslava Pokorná. Ta vyprávěla o svých rolích a o tom, čím vším se v současnosti snaží děti zabavit v divadlech.

Úvod Show Jana Krause jako vždy patřil Krausově komentáři. Nejprve si posteskl nad politikou a poté přešel ke kauze Krejčíř. A pokračovalo se přídělem zpráv ve „Stalo se“.

Nejprve si s Janem Krausem přišla popovídat zpěvačka Jana Kirschner. A povídali si o jejím působení v Londýně, jaké to na ostrovech bylo, kde vystupovala. O zpívání se nakonec ani tak nemluvilo a řeč se spíše stočila k jejímu manželovi a jak si Jana Kirschner představuje, že by ji měl požádat o ruku.

Dalším hostem byl ekonom Luděk Niedermayer. S ním Jan Kraus probíral devalvaci koruny, stav ekonomiky v České republice. Padaly otázky, které nejspíše zajímají většinu z nás. Mezi nimi se samozřejmě vyjímala ta nejdůležitější: „Kdy bude líp?“

A na konec jsme měli jednoho z těch, řekněme, oddychových hostů. Sběrateli medvídků Petrovi Hančovi se všichni od začátku smáli. Dospělý muž, který se svou přítelkyní jezdí po světě a sbírá plyšové hračky, zřejmě nějaký ten  posměšek vyvolá, ale řekl bych, že většina lidí se cítila trochu blbě poté, co se Petr Hanč svěřil s tím, že jeho přítelkyně tragicky zahynula.

Nestává se to často, ale občas tomu tak je. Všechnopárty si pozvala zajímavější hosty a ani rádoby zábavný Karel Šíp to nezkazil. Za všechny pak je třeba jmenovat Andora Šándora.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace