Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vlkodlak se znovu rozběsní


ikona
Spooner
vlkodlak
Kultovní hororová postava se podívá do televize. 

Hororové legendy táhnou chtivé ručičky televizních producentů evidentně čím dál víc. Jakoby nestačilo, že po obrazovkách se nám už i tak potuluje spousta upírů a vlkodlaků, na scénu se dostávají také samotní mistrové žánru. Sam Mendes si už tak několik měsíců kutí děsivé drama Penny Dreadful, v němž se objeví například samotný Drákula, Dr. Frankenstein či Dorian Gray, a na NBC už upíří hrabě v podání Jonathana Rhys Meyerse také vesele řádí už několik týdnů. Hlavouny z NBC však jejich sázka na hororového velikána nejspíš hodně potěšila a chystají proto návrat další neméně slavné ikony.

Ano, řeč není o nikom méně chlupatém než o slavném Vlkodlakovi, který se na plátnech kin objevil poprvé v roce 1941. Novinka The WolfMan by ovšem měla vycházet hlavně z jeho nedávného remaku z roku 2010 režiséra Joe Johnstona s Benicio Del Torem a Anthony Hopkinsem v hlavních rolí. Opět se tak podíváme na příběh Lawrence Talbota, jenž přijede do svého rodného domova, aby zde přišel na kloub záhadné smrti jeho bratra. Sám je ale při svém pátrání pokousán tajemným monstrem a než se naděje, už také začne výt při měsíčku a dělat v okolí pěkně krvavou neplechu. Projekt si pak bere na starost právě producent a scénárista seriálového Draculy, Daniel Knauf, takže můžeme nejspíš očekávat podobný styl. Jenže to nás, vzhledem k současným televizním dobrodružstvím legendy s tesáky, zrovna příliš netěší. Stále se však můžeme dočkat příjemného překvapení. Raději bychom ovšem viděli, kdyby NBC začalo spoléhat na malinko originálnější a svěžejší projekty, než jen ždímání prověřených značek a sérií.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace