Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor se vrátí i do bedny


ikona
Spooner
terminator
Slavná série chystá velký návrat opravdu na všech frontách. 

Že se chystá již pátý díl Terminátora, ví už asi každý. Jen málokomu to však asi dělá vyloženě radost. A není se ani čemu divit. Bude se totiž jednat o reboot, Arnold Schwarzenegger zde bude hrát prototyp vraždícího stroje s vizáží sedmdesátiletého člověka a celé to sepíše režisér průjmů Drive Angry a Krvavý Valentýn, Patrick Lussier. Studio má ovšem i přesto s kultovní značkou pochopitelně velké plány a režisér Alan Taylor se již teď pečlivě rozhoduje nad tím, zda do role nové Sarah Connor obsadí sympatickou Brie Larson či jeho starou známou z Hry o trůny, Emilii Clarke. Plánování producentů se nicméně neomezí jen na písečku celovečerních dobrodružství a terminátoří sága se proto znovu podívá i do televize.

Seriál by měl, stejně jako chystaný film, vycházet z původního Cameronova Terminátora z roku 1984, ovšem v kritickém momentu se jeho příběh vyvine zcela jiným směrem. Producenti také stačili prozradit, že bude s celou chystanou sérii velmi spjatý a prostě se bude ještě více rozšiřovat zdejší svět. Což ale nemusí být vždycky zrovna velká výhra. Třeba se však nějakého toho překvapení přeci jen dočkáme, jelikož scénář si berou na starosti Zack Stentz a Ashley Miller, kteří jsou podepsáni například i pod prvním Thorem či vynikající První třídou X-menů. A to jsou rozhodně zajímavější jména, než u blížící se filmové verze.  Jenže otazníků a důvodů, proč se projektu obávat, je stále více než dost. Bolestivé vzpomínky na průserový Příběh Sáry Connorové jsou ale stále až příliš čerstvé.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace