Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

StarDance VI: Bronzový Imrich


ikona
Krasa
stardance
Statečně bojující Imrich Bugár to nakonec do finále nedotáhnul. Rýsuje se nám silný finiš? 

Semifinále šesté řady StarDance bylo pěkně utahané. Marek Eben si vystřílel hlášky v minulém kole a dokonce se místy ani nesnažil o situační humor. Vyloženě bolestivé pak byly předěly před „tanci na poslední chvíli“, kdy Marek s Terezou hodnotili, co se děje v zákulisí a museli tedy (zcela nečekaně) improvizovat. Což o Marka ani tolik nejde, ale slyšet paní Kostkovou improvizovat je důvod k přepnutí programu a proto považujte tento předposlední recap za vyloženě vytrpěný.

Imrich Bugár & Jitka Šorfová
Imrich bude podle medailonku pěkné prase, ale paso doble se španělskou tématikou k němu překvapivě sedlo. Bylo to nečekaně dramatické, místy lehce (místy i těžce) za muzikou, ale plné strašně podivného charismatu, které se nejvíce probudilo v házecí mezihře. Samozřejmě to bylo uchozené, nepříliš taneční a za ostatními zaostávající. Ale já mám neustále potřebu mu připisovat body za odvahu, a tohle paso doble byla další odvážná volba. Imrich si potom vytáhnul nějakou písničku na další tanec. Tereza Kostková vyslovila její název v tak nekoncentrované anglické výslovnosti, až mi málem praskla plazma.

 

U Imricha není příliš znát, jestli tanec trénuje tři dny anebo tři minuty. Dokonce bych řekl, že jeho „tanec na poslední chvíli“ byl o něco lepší, než ten natrénovaný. Bohužel už je ale znát vysoký kvalitativní rozdíl mezi Imrichem a Annou s Tatianou a ten moment překvapení, že někdo tak velký může tancovat něžný tanec, už zkrátka pominul před dvěma večery. Jeho tango mi nevadilo. Ale rozhodně mě příliš neoslovilo.

Anna Polívková & Michal Kurtiš
Příběhový pár. Nepamatuji si, že by kdokoliv v šesti řadách StarDance tak masivně sázel na děj, tematické zaměření a pointu. Anna s Michalem si touto kombinací tance a extroverze zadělávají na vítězství. Nejsou technicky lepší, než Tatiana s Janem, avšak umí přitáhnout k obrazovkám i ty diváky, kteří tanci tolik nerozumí. Jako mě. Jejich slowfox byl jemný, s proprietou a vlastně se mi zase hodně líbil. Bod k dobru.

 

Těžko říct, kolik kroků bylo dokonale synchronních, ale tolik energie snad na parket StarDance letos ještě nepřišlo. Jive byl sympatický, uběhaný (leč o písničce Run Away od Bruna Marse si mohli před večerem pouze snít). Anna se při tanci bavila, já se bavil u televizní obrazovky. Rychlý tanec byl potřeba už dlouho a tenhle byl vyvedený excelentně.

Tatiana Kuchařová & Jan Onder
Jan Onder svým evidentním tokáním ztrácí to něco, čím byl sympatický v minulých řadách. Možná je to tím, že má tanečnici, která se od začátku v podstatě moc nevylepšuje, jelikož s tanečním umem do soutěže už vpádila. Každopádně toto paso bylo doprovázeno tím nejobvyklejším hudebním doprovodem a ozvláštněno v podstatě jen tou podivuhodnou páskou přes Tániny oči. Technicky vyspělé, číslu pomáhal i doruda vyladěný parket.

 

Tango Tatiany a Honzy to mělo přetěžké. Přišlo po vynikajícím energickém vystoupení Anny a Michala. Přesto i díky netradiční muzice dokázalo oslovit a bylo vlastně velmi inspirující sledovat po sobě dva tak dokonalé tance. Po dlouhé době se mě tento pár skutečně emocionálně dotknul, a já nemám potřebu psát univerzální cancy o technické vyspělosti. Tohle bylo grandebar a být v porotě… i když, co bych tam asi tak dělal.

Těžko tento večer soudit, kdo byl nejlepší. Tatiana s Honzou a Anna s Michalem jsou možná nejsilnější dvojicí, která se v jakémkoliv semifinále StarDance kdy objevila. Pro řádně napínavé finále jsem si tak přál vypadnutí Imricha s Jitkou, leč mi je tenzo pohodový a statečný pár nadále sympatický. Tentokrát se moje predikce potkala s pravdou a je dost možné, že Imrichovo olizování rtů vyrovná v oblíbenosti olizování Sámera Issy. Uvidíme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace