Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jake Sully míří do války


ikona
Spooner
worthington
Hvězda Avatara chystá ambiciózní válečnou minisérii. 

Co si budeme nalhávat, známý herec Sam Worthington měl před lety při svém příchodu do Hollywoodu opravdu velké štěstí. Když si vás totiž ihned všimne samotný James Cameron, obsadí vás do nejúspěšnějšího filmu všech dob a ještě se díky němu přichomýtnete například k sequelu kultovního Termínátora, tak je jasné, že o zájem producentů nebudete mít nějaký čas nouzi. Bublina kolem Worthingtona však již stačila malinko splasknout a kromě mnoha plánovaných návratů do Pandory ho potkáme v kinech jen velmi sporadicky. Hvězda Avatara se proto rozhodla, že se na chvíli vrátí do Austrálie, kde začínal se svými prvními hereckými krůčky, a nebude tu rozhodně troškařit.

Představitel Jakea Sullyho si totiž zahraje v australské čtyřdílné minisérii pojednávající o bitvě o Gallipoli odehrávající se během první světové války, na níž měla svůj nemalý vojenský podíl právě i samotná Austrálie. V projektu The Gallipoli Story si ale idol dívčích srdcí zahraje australského novináře a jednoho ze čtyř žurnalistů, kteří se zúčastnili tamních krvavých bitev, udržovali vztahy s britskými vojáky a dali jeden z prvních podnětů ke zrušení této špatně zorganizované britsko-francouzské operace. Sam Worthington se pak bude na zajímavé novince podílet také z funkce producenta a režie se pak ujme Michael Rymer, jenž je podepsán například pod několika díly hitu American Horror Story či kultovní Battlestar Galacticy. Potenciál na zajímavý pohled do krvavé války zde určitě je. Snad nebude tedy australská stanice Foxtel na svém nadcházejícím kousku šetřit a dočkáme se eventuelně i řádně epických bitev.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace