Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Vánoční nadílka


ikona
Spooner
trailery
Vikings, Strážce pořádku či děsivá novinka Sama Mendese se představují v předvánočním nášupu. 

Vánoce jsou už doslova za dveřmi a my všichni se zřejmě už naplno poddáme sváteční atmosféře u rodinného krbu. Ještě před rozbalováním dárkům a genocidou kaprů vám však dneska nabídneme, letos zřejmě naposledy, naše tradiční trailerové okénko. Pokud ovšem čekáte nějaké veselé vánoční tituly, tak si můžete klidně kliknout na nějakou jinou stránku. Americké stanice jsou totiž evidentně plné cyniků a škodolibých jedinců, a tak nám místo toho pod stromeček nadělili upoutávky plné krvavých Vikingů, brutálních vražd, drsných ochránců zákona či ruských špiónů. Jenže nám to rozhodně nevadí.

Vikings Season 2
Začneme tedy kouskem, který se od vánoční atmosféry snad už ani nemůže lišit více. První série úspěšných Vikings nás totiž hodně potěšila obzvláště svou hutnou atmosférou, syrovostí a charaktery, jež by daly Santu Clausovi za vyučenou celkem rychle. První teaser z nadcházející řady nám bohužel žádné nové záběry pod stromeček nepřináší, temné to dle všeho ale bude i tentokrát. Jen ten hudební podkres mohli tvůrci vybrat malinko lépe.

True Detective
Na HBO se při propagování jejich nové temné kriminálky opravdu neflákají a servírují nám jednu upoutávku za druhou. Zřejmě opravdu vědí, jaký hvězdně obsazený trumf drží v rukách. Nových záběrů či odlišného stylu se už ale ke konci trailerové masáže zřejmě nedočkáme, očekávaní jsou i přesto opravdu vysoká.

Justified Season 5
Detektivové z Louisiany však nejsou jediní drsňáci, co v lednu zavítají do bedny. Na svůj velkolepý návrat se totiž chystá také Raylan Givens a jeho věčný rival Boyd Crowder, jenž bude snad ještě drsnější, než kdykoliv dřív. Dle prvních ukázek si s nimi totiž i po páté užijeme hodně zábavy. Raylana ovšem na koupačku do bazénu radši nezvěte.

The Americans Season 2
Na obrazovky FX se začátkem roku vrátí také oblíbení ruští špióni, kteří ve své první zámořské šichtě docela zaváleli. První teaser nám sice pod pokličku nové sezóny ještě nahlédnout nedá. To ale neznamená, že ruská ruleta v režii netradičního manželského páru není efektní, právě naopak. Já si jejich únorový návrat rozhodně ujít nenechám.

Penny Dreadful
Letošní podzim se kabelovce Showtime opravdu povedl. Drsňák Ray Donovan od nás v recenzi schytal absolutní hodnocení a retro drámo Masters of Sex kvalitativně rozhodně nijak nezaostává. Na příští rok pak slavná televize připravuje další silný kalibr. Bude jím psycho-sexuální horor odehrávající se ve Viktoriánské Anglii z produkce Sama Mendese a scénáristy Skyfall, Penny Dreadful, v němž potkáme také spoustu hororových legend v čele s hrabětem Drákulou, Dr. Frankensteinem a jeho monstrem či Dorianem Grayem. A záda jím u toho bude krýt Eva Green, polozapomenutý Josh Hartnett či ex-Bond Timothy Dalton. Ano, zní to opravdu lahůdkově a první teaser mrazivou atmosférou rozhodně nešetří. Snad se brzy dočkáme ještě výživnější ukázky.

Dallas Season 3
Proč si to hned upřímně neříct, na další podrazy rodiny Ewingů už nikdo z redakce asi koukat nebude. Já sám jsem to sice se seriálem vydržel necelé dvě série a možná bych za to zasluhoval medaili za statečnost, ani přes jistý guilty pleasure potenciál však na tyto ropné magnáty rozhodně už nemám nervy. Jenže upoutávky jejich marketingové oddělení pořád docela umí.  Jejich nejnovější teaser je sice sestříhán převážně z jejich předešlých eskapád a nových záběrů se tak nedočkáme. Sestříhání nekonečného množství facek a ran pěstí do nesmrtelné vánoční melodie je ale vlastně docela zábavné a jedná se o prima nápad. Hezké Vánoce nám zkrátka Ewingové popřát umí, tím to bohužel hasne.

Chicago PD
Stanice NBC nenabízí v nadcházející mid-season zrovna moc nových přírůstků, u nichž se dá předpovídat velký příliv diváků. Jedinou výjimkou může být spin-off úspěšné hasičského fláku Chicago Fire, s jehož propagací televize rozhodně nezahálí. Ani nový sneak peek nevypadá věru zle. Je jen otázka, zda nám tvůrci dokážou nabídnout i něco víc, než jen nehorázně drsného a ne úplně poctivého poldu Hanka Voighta a nepůjde tak jen o další tuctovou kriminálku.

Believe
Se svojí druhou novinkou to bude mít stanice NBC však dosti složitější. Producentská spolupráce J. J. Abramse a Alfonso Cuaróna sice vypadala ze začátku velmi zajímavě, nyní jí ovšem potkává jedna katastrofa za druhou. Natáčení již bylo několikrát přerušeno a štáb museli v horizontu několika týdnů opustit již dva showrunneři, což seriálu moc důvěry u diváků zřejmě nezíská. Ani z prvních ukázek pak zatím příliš nadšeni nejsme a vypadá to celé spíše na druhé Touch, tentokrát ovšem bez Kiefera Sutherlanda. Očekávám podobný divácký nezájem.

HBO promo
Na závěr si dámě něco malinko netradičního. Věhlasná HBO totiž přišla na konec roku s hodně povedeným promem, v němž nejenom že zrekapitulovala všechny své úspěšné seriály, projekty a filmové spektákly, které jsme pod jejich taktovkou letos mohli vidět, ale hlavně silně láká na ročník příští. Ve svižně střiženém videu tak můžeme mimo jiné zahlédnout první záběry ze čtvrté série Hry o trůny, mysteriózní novinky The Leftovers od tvůrce Ztracených, Damona Lindelofa, či filmového dramatu The Normal Heart s Julií Roberts, Markem Ruffalem a Jimem “Sheldonem“ Parsonsem. Máme se zřejmě nač těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace