Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Americký Broadchurch hlásí posily


ikona
Spooner
broadchurchgracepoint
Remake výborné britské kriminálky nabírá čím dál zajímavější obsazení. 

Remaky to nemají u diváků nikdy jednoduché a ty seriálové, obzvláště z poslední doby, už rozhodně ne. Kriminálka The Killing si sice dokázala přilákat fanoušky na svojí stranu, takové Elementary ale pro mnohé už asi navždy jen lacinou nápodobou britského Sherlocka a všichni fandové skandinávského Broenu taky asi nevezmou americký remake, i přes jeho kvality, kvůli Diane Kruger jen tak na milost. Jednoduché to pak rozhodně nebude mít ani předělávka úspěšné ostrovní kriminálky, Broadchurch. Obzvláště, když od premiéry originální verze neuběhl ještě ani rok. Stanice FOX však rozhodně ví, jak na americkou verzi s názvem Gracepoint diváky nalákat a přibírá do svého seriálového městečka čím dál zajímavější obsazení.

Už nějakou dobu se tak ví, že roli hlavního detektiva si zopakuje bývalý Doctor Who, David Tennant. Jeho parťačku si pak ovšem nezahraje nikdo menší, než manželka Waltera Whitea a jedna z nejnenáviděnějších televizních postav, Anna Gunn, která díky své roli v Breaking Bad nyní vyhrává jednu cenu za druhou. Nemálo oceňovaná je také druhá herecká posila, Jacki Weaver, jež si budete určitě pamatovat jako maminku Bradley Coopera z oceňované Terapie láskou. Ta si v seriálu zahraje tajemnou obyvatelku titulního městečka trávící většinu času sama ve svém karavanu se svým psem. Aktuálně se pak k zajímavému ansámblu připojil také Michael Peña, věčný to dříč vedlejších rolí, jenž ovšem v loňské Patrole dokázal, že umí pořádně herecké příležitost řádně využít. Zde si tedy zahraje otce zavražděného jedenáctiletého kluka, který však skrývá zřejmě nejedno tajemství. Minimálně z hereckého hlediska je tak určitě na co se těšit. Že by nakonec stál tento brzký remake přeci jen za to?

Update:  Příval hereckých tváří navíc jen tak nekončí, jelikož k obsazení se nyní přidává také herecký veterán Nick Nolte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace