Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool info: Na co kouká Obama?


ikona
Spooner
obama
Na jaké seriály ve volnu čučí hlava Spojených států? 

Barack Obama není jen jeden z nejmocnějších mužů světa a doživotní trn v oku amerických republikánů, jenže také dost velkým filmovým fandou, jež se za svojí zálibou rozhodně nestydí. V nedávném rozhovoru pro New York Times ovšem americký prezident stačil připomenout, že ve volných chvílích se u rodinného krbu rozhodně nekouká jen na filmy, ale je také pořádným seriálovým fanouškem. A hned se stačil pochlubit, jaké seriálové hity patří mezi jeho nejmilejší.

Už před nějakou dobou se tak stačil zařadit do nekonečné řady fanoušků hitu Homeland a do jeho osobní topky již pár let patří také realistická kriminálka The Wire – Špína Baltimoru. Mezi jeho nejoblíbenější kousky pak patří i fantasy Hra o trůny, gangsterka Impérium – Mafie z Atlantic City, se svou drahou polovičkou se rád kouká na Panství Downton, již teď se nedočkavě klepe na druhou řadu House of Cards a nedávno také spokojeně popíjel whisky u maratónu kultovních Mad Men. Jeho aktuální vášní je však taktéž seriálový maratón Perníkového táty, jimž se nyní Obama prokousává hezky od začátku. Dost velkou práci mu však v případě drogových trampot Waltera Whitea dává vyhýbání se zákeřným spoilerům. A to je v době, kdy je Heisenberga plný internet, skoro tak obtížně, jako schvalování nového rozpočtu. Jo, Obama má zkrátka vkus a hnedka bychom ho tak s klidem mohli přivítat k nám do redakce. Takže Baracku, až ti za pár let skončí to prezidentování, klidně se ozvi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace