Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se filmové Pravé krve?


ikona
Spooner
bloodtrue blood
Upíří z Bon Temps se připravují na svou poslední sérii. HBO má však se svým hitem ještě další plány. 

Pravá krev patří bezpochyby mezi nejvýraznější a nejúspěšnější seriály HBO poslední desetiletky. Upíři, vlkodlaci a nepříliš chytří burani na každém kroku, ujeté zápletky, specifická atmosféra a sympaticky brutální scény… to všechno baví fanoušky krvavého úletu již šest let. V posledním ročníku ale krvesajům a ostatním obyvatelům Bon Temps již dosti docházel dech a odchod duchovního otce projektu Alana Balla se na seriálu projevil více, než bychom si přáli. A to se bohužel projevilo také na klesající sledovanosti. Právě kvůli ní se hlavy z HBO rozhodly, že sedmá série bude pro Sookie, Erica a spol. jejich poslední krvavou štací a stejně jako gangsterku Impérium – Mafie z Atlantic City se s Pravou krví letos uvidíme naposled. Fanoušků je ovšem stále víc než dost a jednička mezi kabelovkami ještě se svojí dojnou krávou nejspíš na dobro neskončila. Začíná se o tom totiž přinejmenším hlasitě šuškat.

Za všechno může jedna z hlavních hvězd seriálu, Stephen Moyer, jenž se až příliš rozkecal pro zahraniční sever Examiner. Jeden z redaktorů se ho totiž jen tak ze srandy zeptal, co si mají fandové upířího hitu počít v létě 2015, kdy už True Blood na obrazovkách neuvidíme. Představitel Billa Comptona pak na to v pohodičce odpověděl, že příští léto holt musí diváci nějak přežít. Pokud však půjde vše podle plánu, tak v létě 2016 se rozhodně budou mít fandové dle jeho slov na co těšit. Nic bližšího Moyer, kromě blížícího se oficiálního prohlášení, neuvedl, a tak mají fanoušci celkem dostatek času na spekulování. Chystají snad tvůrci ve spolupráci s HBO jakýsi spin-off, nebo se Pravá krev dočká po vzoru Sexu ve městě a chystaného Vincentova světa vlastního filmu? Osobně bych věřil spíše v druhou možnost, tedy pokud si z nás manžílek Anny Paquin nedělá jen srandu. Otázkou pak také zůstává, zda by vzhledem ke klesající kvalitě bylo v celovečerní podobě vůbec na co těšit.

Přáli byste si filmovou verzi Pravé krve, nebo by si měli upíří dát po sedmé sérii konečně odchod?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace