Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se podívá do Gothamu?


ikona
Spooner
constantinegotham
Jak to vypadá s připravovaným originem Batmanova policejního parťáka? A je Constantine na cestě do bedny? 

Už si asi musíme začít nadobro zvykat, že macaté komiksové novinky nebudou jen doménou bratrské Moviezone, ale čím dál více se s nimi budeme setkávat i na televizním rybníčku. Může za to samozřejmě velký úspěch hitu Arrow, jenž dokázal, že diváci jsou na hrdiny v bedně již připraveni a dá zde na jejich základě vytvořit hodně zajímavé univerzum. Dnešní novinka tak budou zaměřena právě na DC Comics, z jejíž stáje se na obrazovky vydají rovnou dva nadějné projekty.

Tím prvním bude ambiciózní Gotham od stanice FOX, v němž se podíváme na policejní začátky Batmanova věčného spojence, Jamese Gordona. Tvůrci se ovšem nyní rozpovídali o tom, že svého vlastního originu se nedočká jen nejférovější polda Gothamu. Dočkáme se tedy také počátků kultovních záporáků, jakými jsou Joker, Hádankář, Catwoman či Tučňák. Dozvíme se tak, proč a za jakých okolností se z nich stali takoví psychopati, které známe víc než dobře. Na jejich legendární kostýmy a pomalované ksichty ovšem můžeme přinejmenším v prvních sezónách rozhodně zapomenout. Hlavním trumfem připravovaného seriálu by však měl být samotný Bruce Wayne, jehož se tak v projektu přeci jen dočkáme. Budoucího temného rytíře budeme sledovat od jeho dětství, konkrétně dvanácti let, až do nasazení netopýří masky, k němuž by mělo dojít až v samotném finále seriálu. Tvůrci a televize FOX zkrátka mají s Batmanovou sebrankou hodně velké plány. Uvidíme, jestli se ji k nim podaří najít také stejně lákavé obsazení.

Zajímavé věci se ale začínají dít také u dalšího kultovního DC drsňáka. Na NBC se totiž definitivně podívá také John Constantine, jenž si tak po filmovém pokusu s Keanu Reevesem opět cynicky zahláškuje, prohulí  plíce a ještě se u toho pokusí zachránit svět před temnými silami. Prostě frajer k pohledání. Adaptaci komiksového Hellblazera má pak na starosti David S. Goyer, scénárista Muže z oceli či Nolanovi netopýři trilogie. Se scénářem mu pak vypomůže právě tvůrce úspěšného Arrowa, Greg Berlanti, a jeden z producentů kriminálního Mentalisty. I tento badass se tak dostává do hodně dobré péče a ani jedna ze stanic nechce svou připravovanou pecku nijak podcenit. Snad se tvůrcům zadaří v obou případech a neohrožený lukostřelec tak dostane v bedně konečně pořádnou konkurenci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace