Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novinky stanice Showtime


ikona
Spooner
affairhappyishshowtime
Jaké zajímavé seriály pro nás chystá slavná kabelovka? 

Televize Showtime patří již několik let mezi nejzajímavější americké kabelovky a rozhodně se této pozice nehodlá vzdát. Loni sice přišla o svého největšího seriálového tahouna, legendárního Dextera, jeho mezeru však ihned stačila zaplnit drsným Rayem Donovanem a výtečným Masters of Sex, které si už stačili vybudovat nejen slušnou základnu fanoušků, ale také obdiv mezi kritiky. Ani letos pak kabelovka rozhodně nezahálí, a již v květnu nám například představí očekávanou hororovou novinku z produkce Sama Mendese, Penny Dreadful. Nyní navíc stanice dala zelenou dalším dvěma hodně zajímavým projektům, jež se rozhodně vyplatí blíže sledovat.

Tou první je drama The Affair, jehož zápletka ale na první pohled nezní úplně originálně. Bude vyprávět o manželském páru, jenž si se svými dětmi vyrazí na dovolenou. Manžílek si ovšem po nějakém čase začne románek s místní číšnicí, která je zase naopak vdaná za místního podnikatele, jenž chce za každou cenu udržet nad finanční vodou rodinný ranč. Zní to jako celkem solidní vztahové peklo, novinku však mají na starosti tvůrci americké verze Terapie a seriál by se tak měl více zaměřovat na psychologii čtveřice hlavních postav. Což zní vzhledem k jejich televizní minulosti hodně slibně, ostatně jako herecké obsazení. Hlavní role totiž ztvární televizní matador Dominic West (The Wire - Špína Baltimoru), Joshua Jackson ze sci-fi Fringe nebo Ruth Wilson alias fanoušky oblíbená Alice z Luthera. Žádné Velmi křehké vztahy na americký způsob nás tak naštěstí rozhodně nečekají.

Ani v druhé novince televize nešetří známými jmény a definitivně tak odklepla komediální kousek Happyish s Phillip Seymour Hoffmanem v hlavní roli. Ten si v novém sitcomu zahraje reklamního manažera, jenž ovšem vyfasuje nové mladého šéfa, který mu začne dělat z práce peklo a požaduje po něm, aby se od základů změnil. Již takhle ne zrovna otevřený a veselý člověk je tedy donucen k tomu, aby se za využití lékařských či jiných způsobů cítil aspoň trošku šťastnější. Normální komedie nás proto nejspíš nečeká, hodně netradiční a osobitá ale nejspíš ano. Vedle Hoffmana se pak v seriálu představí například Rhys Ifans, jehož jsme v posledních letech mohli vidět jako záporáka Lizarda v komiksárně Amazing Spider-man nebo v první části závěrečného dobrodružství Harryho Pottera. I v tomto případě bychom se tak mohli dočkat hodně zajímavé podívané a stanice Showtime tím jenom potvrzuje, že rozhodně patří mezi kabelovou špičku. Jen tak dál.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace