Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Očekávané Penny Dreadful


ikona
Spooner
trailery
Hororová pecka Sama Mendese se představuje v první pořádné upoutávce, stejně jako druhý Hannibal. 

S posledním trailerovým okénkem jsme se vám přihlásili ještě před vánočními svátky a abych pravdu řekl, tak se mi tato odluka vymstila ještě více, než jsem sám čekal. Zajímavých upoutávek na očekávané tituly se totiž za tu dobu vyrojilo opravdu hodně, a proto zde na vás dnes čeká rovnou jedenáct ukázek na očekávané novinky i zavedené značky. Nebudu to tedy dál protahovat, však už si své favority najdete sami.

 

Penny Dreadful
Před pár dni jsme vám novinku Sama Mendese představili jako nejočekávanější seriál roku a nyní se Penny Dreadful představuje v prvním pořádném teaseru s novými záběry. Ten vlastně jenom potvrzuje, proč se na celý seriál tak moc těšíme. Atmosféra je už zde lahůdková, na vizuálu si ještě mohou tvůrci dost pohrát a ani s hereckým obsazením se zřejmě nešláplo vedle. Tohle pozvání z úst Evy Green si prostě necháme líbit.

Hannibal Season 2
Ano, náš oblíbený kuchtík už zase vaří a to v hodně velkém stylu. První řada nebyla z diváckého hlediska zrovna moc úspěšná a dost lidí solidně překvapilo, že se již brzy dočkáme druhé řady. NBC tak tentokrát nenechává nic náhodě a přichází s opravdu výborně střiženým trailerem, jemuž nechybí atmosféra, ďábelské pohledy Madse Mikkelsena či výtečný hudební cover klasiky Stand by me. Má to však celé jednu hodně velkou vadu. Video je ve své poslední půlminutce totiž tak plné spoilerů, že na něj opravdu doporučuji koukat jen na vlastní nebezpečí. Tady to producenti se svou snahou nalákat diváky trochu přepískli.

Bates Motel Season 2
Na obrazovky se ovšem brzy vrátí i druhý původně filmový psychopat, Norman Bates, jehož první televizní eskapády nám udělaly docela velkou radost. První ochutnávka pak dává jasně najevo, že zde zřejmě zůstane vše při starém a postavy si zase užijí dost nepěkných a krvavých chvilek.

The Walking Dead Season 4
Že by se tvůrcům televizních trailerů tak moc zalíbily temné předělávky hudebních pecek? Vypadá to tak, jelikož po zmíněném coveru z Hannibala tu máme hodně šikovně využitou verzi klasiky od Creedence Clearwater Revival. Hlavně díky ní vás kratičká upoutávka lákající na návrat oblíbených zombíků zaujme. Jinak je to totiž jen tradiční přehlídka vyděšených a na dno si sahajících tváří. Rekordy ve sledovanosti se ale budou zřejmě bortit i tak.

Babylon
Ano, bude to zábava. Malinko nečekaně bychom se ale u původně komediálního Babylonu od Dannyho Boyle mohli dočkat i nějakého toho dramatu a napínavých situací, což rozhodně nezní jako špatná kombinace. Obzvláště, když to na prvních záběrech tak výborně funguje. Upoutávka sice možná žene až příliš zběsile kupředu, Boyleův cit pro vizuál se však nezapře ani zde a na pár opravdu vtipných situací už zde máme zaděláno. Naše zvědavost zkrátka stále stoupá.

Turn
Na AMC se logicky nechystá pouze návrat hladových zombie, ale také příchod jedné z jejich nejnadějnějších novinek roku. Seriálový pohled do prvních amerických špionských akci pak i ve své druhé ukázce vypadá hodně lákavě a tvůrci nám poodhalili trochu vice ze samotného příběhu. Tady se snad žádného zklamání nedočkáme.

Red Road
Téměř neznámá kabelovka Sundance Channel zatím neměla na seriálovém poli moc prostoru zazářit, loňská oceňovaná kriminálka Top of the Lake však dala tušit, že by se to mohlo brzy změnit. Nyní tak přichází s dalším zajímavým dramatem, v němž bude muset šerif řešit konflikty mezi Indiány a zbytkem zapadákova. A jelikož bude proti němu stát samotný Jason Momoa, tak je jasné, že u toho praskne i pár kostí. Trailer navíc vypadá hodně nadějně a vůbec by nám nevadilo, kdyby takové Banshee či Strážce pořádku vyfasovali další těžkou konkurenci.

About a Boy
Na příjemnou komediální oddychovku Jak na věc si nejspíš pamatujete. Hugh Grant zde balil jednu roštěnku za druhou, aby mu nakonec k prozření pomohl malý klučina od vedle. Nyní se ale jedna z Grantových nejlepších komedií dočká seriálové verze, která ovšem už od traileru postrádá vše, co jsme na originálu měli tak rádi. Hlavní hrdina působí nesympaticky, kluka byste přetáhli lopatou a příliš humorných scén zde také nenajdete. Tohle vypadá na hodně brzké zrušení.

Crisis
S nízkou sledovaností bude zřejmě bojovat také další novinka NBC, akční Crisis. To sice přichází s celkem fajn zápletkou a nadějným obsazením. Ve své druhé upoutávce to ale nevypadá zrovna dvakrát atraktivně, vizuál je až příliš televizní a celé mi to až příliš připomíná nedávný průser Hostages. Ještě že má Gillian Anderson těch seriálových štací rozjetých více.

Gang Related
Moc pozitivní bohužel nebudu ani u dalšího nadcházejícího napínáku. Gang Related stanice FOX si sice hraje na televizní verzi Skryté identity, v níž se bude o něco více střílet. Z nové ukázky to ovšem také příliš lákavě nevypadá, hlavní hrdina není zrovna sympatický, některé rádoby drsné hlášky jsou spíše k smíchu a Terry O´Quinn ze Ztracených to prostě sám neutáhne. Locke už by si měl začít vybírat zajímavější projekty.

Outlander
Na svůj další potenciální hit se ovšem připravuje také kabelovka Starz, která nám v létě představí ambiciózní adaptaci bestselleru Cizinka. V něm se hlavní hrdinka Claire jakýmsi způsobem posune zpátky v čase z roku 1945 do Skotska osmnáctého století, kde je vržena do místních politických intrik a později také do dosti zapeklitého milostného trojúhelníku. Může to dopadnout jako pěkná blbina pro svobodné matky, na výpravě a propagaci seriálu však televize evidentně šetřit nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace