Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terapie country?


ikona
Spooner
russell
Co nového chystá režisér oscarové naděje Špinavý trik, David O. Russell? 

Málokterý režisér je v současné době u amerických kritiků či akademiků tak populární jako David O. Russell. Stačilo totiž pár let, aby se z problémového tvůrce křičícího na herce stala uznávaná továrna na (nejen) herecká ocenění a hlavně zatraceně kvalitní a úspěšné filmy. Russell ovšem nejenom, že si může vybírat z tuny filmových nabídek a zároveň musí vyhazovat ze dveří vtírající se mu hvězdy, on si k tomu všemu ještě nyní přidává také svůj nový seriálový projekt. U něho pak bude figurovat nejen jako klasický výkonný producent, ale také jako jeden z hlavních scénáristů.

Jeho zatím nepojmenovaná novinka se usídlí na ABC a stanice projektu věří natolik, že si rovnou objednala prvních třináct dílů místo tradičního pilotu. Úvodní premisa přitom zase tak bombasticky nezní. Bude se totiž jednat o vztahové drama odehrávající se v prostředí soukromého country clubu, v němž budeme sledovat osudy postav od důležitých šéfů až po tu nejpodřadnější uklízečku. Nezní to nijak lákavě, Russell však se vztahy mezi charaktery umí pracovat jako málokdo, obyčejné drámo nás tak v jeho péči snad nečeká. Obzvláště, když mu s příběhem pomůže scenáristka oceňované Erin Brokovich, Susannah Grant. O projektu už se navíc začíná mluvit jako o americkém Panství Downton, což zní sice jako hodně divné přirovnání, ale seriálu to může u diváků jenom pomoci. Snad se tedy miláček akademiků při své televizní štaci nespálí. Jako ubulený cajdák z country prostředí nám bohatě stačí průměrný Nashville.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace