Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hellboy rukou boží


ikona
Spooner
amazonperlman
Jaký ambiciózní projekt chystá Ron Perlman a režisér Světová války Z, Marc Forster? 

Doby, kdy se o ty největší seriálové pecky pokoušely jen celostátní stanice a prověřeně kabelovky jsou již nenávratně pryč. Dokumentární Discovery nám tak před pár dny ukázalo s peckou Klondike, že i oni umí natočit jednu z nejlepších minisérií posledních let a internetový gigant Netflix nás o svém výtečném čuchu na seriálové hity opět přesvědčí již za pár týdnů s druhou sérií House of Cards. Pozadu však nezůstává ani internetová služba Amazon, která nedávnou politickou satirou Alpha House s Johnem Goodmanem přesvědčila, že i pro ni je na přecpaném seriálovém kolbišti místo. Připravuje tak řadu zajímavých projektů, novou Barbarellou počínaje a příchodem slavného detektiva Harryho Bosche konče. Jedním z jejich nejambicióznějších projektů je ovšem bez debat nové drama Hand of God.

A proč právě tomuto titulu studio Amazon tolik důvěřuje? Protože režie a produkce novinky se chopí režisér Světové války Z či bondovky Quantum of Solace, Marc Forster, a hlavní role se ujme hvězda Zákonu gangu a ex-Hellboy, Ron Perlman. Což jsou jména, na které již fanoušci docela slyší. Příběh jejich společné novinky ale zní i přes jejich účast docela divně. Jako že fakt hodně divně. Stárnoucí drsňák si zde zahraje soudce Harrise Pernella, jenž umí pořádně využívat svého mocného postavení a kromě rodinky si vydržuje také jednu sličnou call girl. Jednoho dne však začne mít vize, při nichž k němu přes jeho syna promlouvá sám bůh. Ano, zní to opravdu hodně pitomě a divák by tipoval, že půjde skoro o parodii. Na žádnou srandu to ale bohužel nevypadá, a proto musíme doufat, že Forster, Perlman a tvůrce výborného Burn Notice, Ben Watkins, opravdu vědí, co dělají. Snad se Amazonu tato ambiciózní víra nakonec nevymstí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace