Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 5: Nejlepší reklamy Super Bowlu


ikona
Spooner
reklamy
Jaké perly se letos objevily při sportovním svátku Ameriky? 

Ty nejlepší filmové spoty už jste asi viděli, epický návrat Jacka Bauera jsme již také stačili probrat a pár z vás možná i zajímá, jak že to napjatě očekávané finále amerického fotbalu vlastně skončilo. Super Bowl toho zkrátka zase přinesl mnohé a pozadu samozřejmě nezůstaly ani tradiční reklamy, již opět nabídly spoustu hvězd a výborné zábavy. A že těch známých ksichtů letos opravdu bylo. Sraz britských záporáků a pozdrav z Matrixu jste u nás už vidět mohli, v opačném případě by asi oba skončili na samotném vrcholu letošního žebříčku. I tak ale bylo zatraceně těžké vybrat pětku těch nejlepších kousků, protože konkurence zde bylo až až. Scarlett Johansson si tak zahrála v malinko cenzurované reklamě, Anna Kendrick si zapípala, Bob Dylan pěl ódy na americké káry, stejně jako James Franco na ty výhodné a seriálové fandy mohl zase potěšit sraz herců z klasického sitcomu Plný dům nebo setkání osazenstva Pravé krve s Rayem Donovanem. Ano, bylo toho dost, takže nám pak v diskuzi sdělte, zda jsme vybrali opravdu ty nejzajímavější kousky a na jaké pecky jsme ještě zapomněli.

5. Budweiser – “Puppy Love“
Nejúspěšnější reklama nedělního večera? Podle ohromného počtu zhlédnutí na Youtube a diváckých ohlasů jednoznačně tenhle milý a dojemný kousek, u něhož si jistě popláče spousta rodinek. Naše čtenářstvo tento útok roztomilého štěňátka nejspíš zase tolik neosloví, solidní řemeslo a nápad ovšem tvůrcům upřít nelze.

4. Radio Shack - “The Phone Call“
Aneb když naplno útočí nostalgie. Tvůrci nové reklamy pro síť elektro prodejen Radio Shack si totiž řekli, že se chopí často používané hlášky “Hele, volaj z osmdesátejch, chtěj zpátky…“ a vezmou ji pěkně doslova. Vznikl tak nečekaně nápaditý a zábavný kousek s Jasonem Voorheesem, ALFem či šílenými vlasovými kreacemi. Tahle kombinace plná filmových či jiných odkazů se jen tak neodmítá.

3. Toyota Highlander
Premiéra druhých Muppetů se nezadržitelně blíží, a tak rozhodně neuškodí plyšovou skvadru propagovat také trochu jinak, než filmovým spotem. Objevili se tak v reklamě nové Toyoty a přibrali k sobě ještě Terryho Crewse, který po skvělém Brooklyn Nine-Nine opět potvrzuje, že má komediálního talentu opravdu nerozdávání. Není tedy divu, že z této spolupráce vznikla hodně příjemná minutka.

2. Maserati - “Ghibli – Strike“
Ne každé propagační video však potřebuje v hlavní roli hollywoodskou hvězdu, aby pekelně zapůsobila. Stačí, když natočíte vizuálně vypiplanou podívanou se slušnou atmosférou a výtečným voice-overem nejmladší herečky nominované na Oskara, Quvenzhane Wallis z Divokých stvoření jižních krajin, a máte zde působivé lákadlo jak blázen. Hned bych si šel to fáro koupit.

1. Bud Light - “Ian Up For Whatever“
To si jdete takhle jednou sami sednout do baru, když v tom si k vám přisedne neznámá slečna a vy poté zažijete nejšílenější noc svého života. Ne, to není námět nové laciné komedie či filmu pro dospělé, ale nejnápaditější a možná nejhvězdněji obsazený spot tohoto roku. Dá se sice logicky předpokládat, že je to celé hrané více, než tvůrci a jejich “oběť“ připouštějí. Ve výsledku je to ale vlastně úplně jedno, protože tuhle zábavnou pastičku si stejně užijete. No řekněte, v kterém jiném videu najdete Dona Cheadla s lamou či opět božího Arnolda hrát ping-pong?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (4)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace