Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co je nového u Flashe?


ikona
Spooner
flash
Jak to vypadá se seriálovou adaptací comicsového rychlíka? 

Už je to nějaký ten měsíc, co jsme vás informovali o seriálové adaptaci další legendární comicsové postavy, Flashe. Populární charakter DC Comics si vzali na starosti tvůrci stále lepšího Arrowa, Greg Berlanti a Andrew Kreisberg, kteří už nám charakter Barryho Allena stihli po boku hrdinného lukostřelce dokonce už i ve dvou epizodách představit. A nutno podotknout, že v podání nepříliš známého Granta Gustina by mohl být budoucí nejrychlejší hrdina v bedně celkem sympaťák. Svůj nezbytný úvod vedle Olivera Queena má ale Flash již za sebou, tvůrci se už plně soustředí na jeho vlastní seriál a začínají obsazovat další důležité role. Mezi nimi sice nenajdete skoro žádnou známou hereckou tvář, fandové comicsů by se však u některých postav chytat mohli.

V připravovaném seriálu se tak objeví také Flashova comicsová vyvolená Iris West v podání neznámé Candice Patton a hlavně technický génius Cisco Ramon s tváří Carlose Valdese, čtenářům známým také pod svým superhrdinským názvem Vibe. Scénáristé se ovšem alespoň z počátku od předlohy odkloní. Iris se tak z Allenova milostného objektu změní v jeho nejlepší kámošku a Ramonovy přeměny v superhrdinu se dočkáme nejspíš až mnohem později. Jedinou malinko známější hereckou tváří v sestavě je Danielle Panabaker, známá převážně z hororů typu nový Pátek třináctého či Podivní. Také ona se zhostí charakteru, který by mohl časem získat zvláštní schopnosti. Zahraje si totiž bioinženýrku Caitlin Snow, jež se v comicsech promění v záporačku Killer Frost. No a neposlední řadě se dočkáme také detektiva Eddie Thawnea alias Flashova úhlavního nepřítele, Profesora Zooma, jehož si zahraje taktéž téměř neznámý Rick Cosnett. Tvůrci zkrátka potenciálními superhrdiny a záporáky rozhodně šetřit nebudou. Uvidíme, u kolika z nich se přeměny a zvláštních schopností nakonec dočkáme a jak se je tvůrcům eventuálně podaří zabudovat do seriálové světa načrtnutého Arrowem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace