Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dejvické divadlo bude bavit dál


ikona
Spooner
ctvrta hvezdazelenka
Co chystá herecký ansámbl stojící za úspěšnou Čtvrtou hvězdou? 

Asi málokde u nás byste asi našli oblíbenější a čím dál více obsazovanější herecký ansámbl než v Dejvickém divadle. Partičce okolo Miroslava Krobota se totiž v posledních letech opravdu daří, jejich hry slaví úspěch a herci o sobě dávají stále více vědět také ve filmech či televizi. Jejich další přesnou ránou do černého pak je také nový sitcom České televize, Čtvrtá hvězda. Jejich spolupráce s Janem Prušinovským totiž patří mezi nejvtipnější televizní projekty poslední doby a vzhledem ke svému specifickému humoru si drží také hodně solidní sledovanost. Spokojenost pak převládá i na straně veřejnoprávní stanice, a proto není možná ani taková překvapení, že banda z Dejvic zde plánuje na příští rok svojí další seriálovou novinku.

Tou bude tentokrát komediální Dabing street inspirovaný jejich stejnojmennou a velice úspěšnou divadelní inscenací. Seriál tak bude stejně jako předloha vyprávět o lidech, jimž se nedaří udržet nad vodou slušně rozjeté dabingové studio. Což má za důsledek bující alkoholismus u některých z nich a jeden rozpadající se vztah. Hlavních rolí se pak chopí tváře známé již právě ze Čtvrté hvězdy, konkrétně Martin Myšička, Václav Neužil, Klára Melíšková či Hynek Čermák a docela bych se divil, kdyby se nakonec neukázali i ostatní staří známí. Změnu teda tentokrát očekávejme hlavně za kamerou, jelikož režie se ujme Petr Zelenka, uznávaný tvůrce Knoflíkářů, Karamazových, seriálové Terapie či právě oceňované divadelní inscenace. Zní to zkrátka opět na dosti netradiční seriálovou zábavu, tak snad to celé dopadne minimálně stejně dobře jako průsery problémového hotelu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace