Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ze Západozemí k Jacku Bauerovi


ikona
Spooner
bauerhrahra o trůny
Která hvězda Hry o trůny si zahraje v očekávaném návratu drsného agenta? 

Na návrat Jacka Bauera se těšíme a to opravdu hodně. Série 24: Live Another Day sice dorazí na obrazovky až začátkem května, již explozivní teaser ze Super Bowlu nám dal však jasně najevo, že bývalý agent CTU na obrazovkách zatraceně chyběl. Nyní už ale Kiefer Sutherland vesele natáčí v Londýně a společně s kultovní postavou se vrátí také jeho věrná parťačka Chloe O´Brian, ex-přítelkyně Audrey Raines a její fotřík James Heller, jenž povýšil na prezidenta Spojených států. Ani mezi nováčky ovšem nebude nouze o známé ksichty a kromě již oznámené Yvonne Strahovski z Dextera a Chucka či Colina Salmona z comicsového Arrowa se seriáloví fanoušci dočkají další známé tváře.

K londýnské štaci amerického drsňáka se totiž nyní přidává také hvězda oblíbené Hry o trůny Michelle Fairley alias u fandů populární Catelyn Stark. Ve světě čtyřiadvacítky však za tu dobrou stranu barikády tentokrát bojovat nebude. Zahraje si Britku Margot, vdovu po nechvalně známém teroristovi. Že by právě ona převzala práci po svém zesnulém manžílkovi? Vypadá to tak. Michelle tak v roli nahrazuje britskou veteránku Judy Davis, jež z projektu odstoupila kvůli rodinným důvodům. A nutno říct, že je to náhrada opravdu adekvátní, na niž uslyší nejen fanoušci Jacka Bauera. Tvůrci zkrátka vědí, jak ještě více nalákat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace