Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tyrionovo setkání se smrtí


ikona
Davies182
gamehbothronestyrion
Oblíbenec ze Hry o trůny, Peter Dinklage, se v interview rozkecal o jednom nemilém zážitku...  

Život je boj. Pro nás, co se občas milerádi zapomeneme v lákavém fantasy světě (ať už knižním, nebo tom seriálovém), je často realita obzvláště šokujícím probuzením. Škola, práce, spánek... to je ale nuda! Znáte to. Člověk by ovšem rozhodně neměl zapomínat na skutečnost, že se věci zdaleka netočí jen kolem Daenerys, jejích dráčků a strhující hry o osud Západozemí. Své o tom konec konců ví i Peter Dinklage – v zámořském březnovém čísle Esquireu se totiž nachází jedno pikantní interview. Tamní redakce si usmyslela, že Tyriona pořádně vyzpovídá. Slovo dalo slovo, a řeč záhy přišla i na jednu Peterovu obzvláště smutnou zkušenost se smrtí...

"Jednoho rána roku 2003 jsem si to kráčel ulicí Melrose Avenue v LA. Přímo přede mnou tam postával tenhle chlápek na motorce... stál fakt blízko. Asi tak šest stop? Nemával na mě, ale zadíval se mi do očí, a pak se se svým motocyklem rozjel směrem k silnici, do hustého provozu. A najednou 'prásk!', to auto ho prostě smetlo, jen tak. Okamžitá smrt. A šok. Byl jsem poslední osobu na Zemi, kterou viděl. Nějak jsme byli spojení. Cítil jsem takový zvláštní pocit, jako že jsem v ten děsivý moment jediný na světě, kdo ví, že to ten chlap má za sebou. A v tu chvíli jsem byl pořád s ním... než na to hrozné místo dorazila sanitka. A policie. Než jej ohraničily žluté pásky. Bylo mu zhruba pětadvacet let, a pravděpodobně snídal na tom samém místě, co já. A pak umřel. Jako by ho... okradli!" 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace