Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Assassina se stane Constantine


ikona
Spooner
constantine
Oblíbený comicsový drsňák již zná svého nového představitele. 

Seriálový Gotham, v němž se to bude hemžit kultovními postavami ze světa Temného rytíře, hlásí již skoro kompletní obsazení. Je tedy nejvyšší čas, aby své herecké trumfy začali vytahovat také tvůrci dalšího očekávaného comicsového fláku, Constantinea. Seriálovou adaptaci Hellblazera si bere na starosti známý scénárista David S. Goyer a o režii pilotu se postará řezník Neil Marshall. Každému čtenáři předloh či pouze fanouškovi filmové verze s Keanu Reevesem pak musí být jasné, že tento cynický lovec démonů s cigárem v ruce má v bedně opravdu co nabídnout. A nyní již konečně zná svého nového představitele.

Drsného hláškaře si tedy v novince stanice NBC zahraje Matt Ryan. Jeho jméno vám toho zřejmě moc neřekne a tvář si vybaví jen fanoušci neúspěšného spin-offu Myšlenek zločince, kterých mezi vámi, předpokládám, moc není. Jeho hlas však neúnavní pařani rozhodně znát budou. Nadaboval totiž hlavní postavu čtvrtého dílu videoherní pecky Assassin's Creed, kde si musel piráta Edwarda Kenwaye zamilovat snad každý a právě Ryan na tom má nemalou zásluhu. Jedná se tedy rozhodně o dost zajímavou volbu, jelikož hláškování by mu nemělo dělat problémy a svou visáží se na lovce démonů také celkem hodí. Televizní Constantine si zkrátka i nadále zaslouží naší plnou pozornost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace