Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Temný případ: S01E06

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
12187
A hele, [link="http://imgur.com/a/tU9Gg"]kdo se taky koukal[/link] :D
0 0
reagovat
Dost se mi líbí, že i jméno Errol Childress má svůj význam.
Errol is an given english name synonymous with the term Earl, the full meaning is Army Commander, or wealder of power.
The surname Childress is derivitive of an Anglo-Saxon family that lived in or a near an orphanage. The name stems from an olde English word which means children's house or orphanage.
So loosely translated Errol Childress means Commander of Orphaned Children.
tl;dr Errol Childress = Velitel sirotků :D případně opuštěných dětí, což zní o něco líp :)
12186
Dost se mi líbí, že i jméno Errol Childress má svůj význam. [spoiler]Errol is an given english name synonymous with the term Earl, the full meaning is Army Commander, or wealder of power. The surname Childress is derivitive of an Anglo-Saxon family that lived in or a near an orphanage. The name stems from an olde English word which means children's house or orphanage. So loosely translated Errol Childress means Commander of Orphaned Children. tl;dr Errol Childress = Velitel sirotků *:D* případně opuštěných dětí, což zní o něco líp *:)*[/spoiler]
0 0
reagovat

Davies182

Říkáš, že máš pěknou ségru, jo? 8)
12185
Říkáš, že máš pěknou ségru, jo? *8)*
Davies182
0 0
reagovat
Hádám, že spojení "květinová generace" dostává úplně novej význam. :D
12184
Hádám, že spojení "květinová generace" dostává úplně novej význam. *:D*
0 0
reagovat
Vždycky sem byl jinej - já mám takovýhle, Tebou nastřelený konce, rád. Potěšilo be mě to.
jj co jinýho než halušky, bylo to dobrý.
Mám radost, že se z toho stala tak velká věc, celej TD je sakra vděčný téma pro dalších x článků :+.
A teď už mě omluvte, jdu se květinkovat :D:D.
12183
Vždycky sem byl jinej - já mám takovýhle, Tebou nastřelený konce, rád. Potěšilo be mě to. jj co jinýho než halušky, bylo to dobrý. Mám radost, že se z toho stala tak velká věc, celej TD je sakra vděčný téma pro dalších x článků *:+*. A teď už mě omluvte, jdu se květinkovat *:D**:D*.
0 0
reagovat

Ted

Jo, trip, ale zatraceně působivej!
12182
[spoiler]Jo, trip, ale zatraceně působivej![/spoiler]
Ted
0 0
reagovat

Davies182

Já sem měl hlavně obrovskou radost, že na konci nedošlo k tomu, že se jim ta nemocnice zdá a zatím umírají v tý jímce či co to bylo. Protože přece neměli signál a neměli jak zavolat pomoc !!! A co to mělo bejt ten záběr na ty galaxie, jak na to čuměl Cohle, když ho pedofil napadl nožem? Cohleuv trip?
12181
Já sem měl hlavně obrovskou radost, že na konci nedošlo k tomu, že [spoiler]se jim ta nemocnice zdá a zatím umírají v tý jímce či co to bylo. Protože přece neměli signál a neměli jak zavolat pomoc !!! A co to mělo bejt ten záběr na ty galaxie, jak na to čuměl Cohle, když ho pedofil napadl nožem? Cohleuv trip?[/spoiler]
Davies182
0 0
reagovat

Spoiler ke konci seriálu

Got it. Celý to bylo vo jednom chorým pedofilním buranovi v zálibě ve voodoo.
Líbilo se mi to jako celek hodně.
Jo, bude to zrát. Kde se podepisuje ta petice za kinomaratón?
Líbí se mi tři zadky neuzavřenejch "záběrů" v seriálu, o kterejch může fanoušek i po skončení debatovat x hodin. I když je 90% z toho easter eggy od scénáristy :D.
12180
Got it. [spoiler]Celý to bylo vo jednom chorým pedofilním buranovi v zálibě ve voodoo.[/spoiler] Líbilo se mi to jako celek hodně. Jo, bude to zrát. Kde se podepisuje ta petice za kinomaratón? Líbí se mi tři zadky neuzavřenejch "záběrů" v seriálu, o kterejch může fanoušek i po skončení debatovat x hodin. I když je 90% z toho easter eggy od scénáristy *:D*.
Spoiler ke konci seriálu
0 0
reagovat
Mimochodem, věnoval někdo pozornost textu úvodní písně? Perfektně ladí s vyzněním seriálu... link
12179
Mimochodem, věnoval někdo pozornost textu úvodní písně? Perfektně ladí s vyzněním seriálu... http://www.metrolyrics.com/far-from-any-road-lyrics-handsome-family.html
0 0
reagovat

TedGeorge

Za to nemůžu já, ale HBO. :D
12178
Za to nemůžu já, ale HBO. *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Ja vysneny konec nemel, tak jsem absolutne nadseny. S Sherlockem a teoriema ohledne konce 2x03 to bylo horsi:D
12177
Ja vysneny konec nemel, tak jsem absolutne nadseny. S Sherlockem a teoriema ohledne konce 2x03 to bylo horsi*:D*
0 0
reagovat

Memphis

Přesně tak. Právě jsem dočetl rozhovor s Fukunagou a tam o tom mluví, jak lidi během těch týdenních čekání na jednotlivé díly začali vymýšlet všemožné teorie, zvraty a zakončení a začali se v tom vzhlížet, až to nakonec dopadlo tak, že se z toho stal jejich vysněný konec, který se samozřejmě nemohl měřit s koncem Pizzolatta. To samý se stalo s Battlestar Galacticou, když se blížil konec (zvlášť odhalení poslední pětky), na forech se to hemžilo teoriema a představama o konci... netřeba snad dodávat, že pak se to tam hemžilo neuskopojenýma a místy možná až zhrzenýma fanouškama. :)

Pizzolatto i Fukunaga se snažili mírnit ta přehnaná očekávání v nějaký závěrečný twist, konspiraci v řadách politiků atd. Říkali, že ten konec je více méně jasný a 80% případu je už v prvním díle.

Tohle je Pizzolattovo dílo, jeho případ, stejně jako u recenze se jedná pouze o názor recenzenta, přičemž názor kohokoliv jiného může být stejně pravdivý... rozdíl je v tom, že Pizzolatto dostal prostor k tomu se realizovat.

btw 550 stránek scénáře za 3 měsíce je kurva výkon.
12176
Přesně tak. Právě jsem dočetl rozhovor s Fukunagou a tam o tom mluví, jak lidi během těch týdenních čekání na jednotlivé díly začali vymýšlet všemožné teorie, zvraty a zakončení a začali se v tom vzhlížet, až to nakonec dopadlo tak, že se z toho stal jejich vysněný konec, který se samozřejmě nemohl měřit s koncem Pizzolatta. To samý se stalo s Battlestar Galacticou, když se blížil konec (zvlášť odhalení poslední pětky), na forech se to hemžilo teoriema a představama o konci... netřeba snad dodávat, že pak se to tam hemžilo neuskopojenýma a místy možná až zhrzenýma fanouškama. *:)* Pizzolatto i Fukunaga se snažili mírnit ta přehnaná očekávání v nějaký závěrečný twist, konspiraci v řadách politiků atd. Říkali, že ten konec je více méně jasný a 80% případu je už v prvním díle. Tohle je Pizzolattovo dílo, jeho případ, stejně jako u recenze se jedná pouze o názor recenzenta, přičemž názor kohokoliv jiného může být stejně pravdivý... rozdíl je v tom, že Pizzolatto dostal prostor k tomu se realizovat. btw 550 stránek scénáře za 3 měsíce je kurva výkon.
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Ne, to jenom ty ses na to koukal po Netflixovsku a připravil se o tu největší zábavu s diskuzema :D . A spokojené mručení začíná stejně převládat ?);)
12175
Ne, to jenom ty ses na to koukal po Netflixovsku a připravil se o tu největší zábavu s diskuzema *:D* . A spokojené mručení začíná stejně převládat *?)**;)*
Memphis
0 0
reagovat
Co se týče zakončení, problém vás všech je, že jste si vysnili vlastní ideální konec, příliš jste se na něj upnuli a nedokážete akceptovat vizi někoho jinýho. Je to škoda. 8)
12174
Co se týče zakončení, problém vás všech je, že jste si vysnili vlastní ideální konec, příliš jste se na něj upnuli a nedokážete akceptovat vizi někoho jinýho. Je to škoda. *8)*
0 0
reagovat
Tak kde se teda resi posledni dil?:D Kazdopadne uzasne zakonceni, mam z toho krasny pocit a brzy pojedu zase od zacatku.
12172
Tak kde se teda resi posledni dil?:D Kazdopadne uzasne zakonceni, mam z toho krasny pocit a brzy pojedu zase od zacatku.
0 0
reagovat
Kvůli menším komplikacím viděno až teď a naprostý nadšení. My jsme strašně namlsaní a čekali sme něco, co prostě přijít ani nemohlo. Bude to ještě zrát a časem z toho budeme posraný ještě víc. Bejt to v kině, tak platím vstupný každej tejden. Nehoráznej nářez, kterej mě nechává "speechless" :o
12170
Kvůli menším komplikacím viděno až teď a naprostý nadšení. My jsme strašně namlsaní a čekali sme něco, co prostě přijít ani nemohlo. Bude to ještě zrát a časem z toho budeme posraný ještě víc. Bejt to v kině, tak platím vstupný každej tejden. Nehoráznej nářez, kterej mě nechává "speechless" *:o*
0 0
reagovat

martin.pochman

Yep, nejsi sám. Vidim to stejně - už to není na 110% ale jenom na 95 8)...
12169
Yep, nejsi sám. Vidim to stejně - už to není na 110% ale jenom na 95 *8)*...
martin.pochman
0 0
reagovat
No tak nevim no. Pro me vrchol sezony patej dil. Pak uz trosku slabsi. Urcite ne zklamani, ale spis ne uplne naplnena ocekavani.
12166
No tak nevim no. Pro me vrchol sezony patej dil. Pak uz trosku slabsi. Urcite ne zklamani, ale spis ne uplne naplnena ocekavani.
0 0
reagovat
BOLA TO PARÁDA :)
12165
BOLA TO PARÁDA *:)*
0 0
reagovat
Ještě cca 19 hod... :(
12153
Ještě cca 19 hod... *:(*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se